MethodDraine Detox Express


MethodDraine Detox Express

19,90 €
1 l = 189,52 €


Väsymys, eloton iho, hidas ruoansulatus jne. ovat merkkejä siitä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Saamme kuona-aineista ja myrkyistä 40 % hengitysilmasta. Loput tulevat mm. alkoholista, tupakasta, ruoasta ja juomista.

MethodDraine Detox Express on 7 päivän mittainen puhdistuskuuri, jolla on erityisesti turvotusta poistava vaikutus. Päiväannokset on yksittäispakattu ampulleihin.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 105 ml
Käyttö Ravistele ja laimenna juotavaksi 1 annospullollinen (15 ml) isoon vesilasilliseen (200 ml) tai vesipulloon (500 ml) joka aamu viikon ajan. Juo lisäksi n. 1,5 litraa vähämineraalista vettä, yrttiteetä, kasvislientä tai vihreää teetä ja syö kevyesti. Kuurin aikana kannattaa välttää kuonaantumista lisääviä aineita; tupakkaa, kahvia, mustaa teetä, sokeria ja alkoholia, sekä maitotuotteita, lihaa ja kovia rasvoja. Käytä juoksevia kasvirasvoja ja syö paljon kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä kalaa. Puhdistumista voit tukea myös hyvällä antioksidanttivalmisteella, saunomisella ja liikunnalla.
Huomautukset Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.
Allergiatiedot Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Konjak 180 tabl
44,90 € (1 kg = 273,78 €)
30Days Waistline
43,90 €
ACKD Easy Diet 4 Days Kick Start
29,95 € (1 kg = 41,60 €)
Chili Kromi2 Cayanne
30,05 € (1 kg = 500,83 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Puhdistus, paasto, Puhdistusjuomat, Painonhallinta, Nesteenpoisto, Harmonia Life