BYBI Beauty Milk Melt Vegan Oat Cleanser puhdistusvoide 150 ml

Varastossa

26,90 €
21,52
1 kg = 143,47 €1 kg = 143,47 €

Milk Melt on unelmaohut kermainen puhdistusvoide, joka puhdistaa ja rauhoittaa herkimpääkin ihoa. Koostumusken perusta, ihoa rauhoittava kauramaito yhdessä kaurauutteen kanssa puhdistaa iholta hellävaroen lian, talin ja aurinkovoiteen ihoa kuivattamatta tai ärsyttämättä. Probioottinen kookosjogurtti tasapainottaa ihon mikrobiomia, parantaen ihon hyvinvointia, lievittäen punoitusta samalla ehkäisten epäpuhtauksia. Tunne olosi puhtaaksi (älä tiukaksi) tämän hellävaraisen puhdistusvoiteen avulla.

HYÖDYT IHOLLE:

Puhdistava: runsaasti keramideja, antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja sisältävä rauhoitttava kauramaito puhdistaa hellävaraisesti ja tukee ihon mikrobiomin toimintaa. Iho tuntuu puhtaalta ja tasapainoiselta.

Tasapainottava: probioottinen kookosjogurtti kosteuttaa ihoa ja auttaa palauttamaan iholle hyödyllisen hyvien bakteerien tason. Tämä auttaa tasapainottamaan ihoa ja hillitsemään punoitusta.

Pehmentävä: ainutlaatuinen hyytelömäinen puhdistusmaitokoostumus sulaa iholle, helpottaen kasvohieronnan tekemistä ja jättäen ihon hyvinvoivan, pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi.

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 150 ml

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Foodin raakasuklaa mansikka luomu 50g
2,90 (1 kg = 58,00 €)
Eskio-3 Pure 210 ml
17,90 (1 l = 85,24 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: BYBI Beauty, Kasvojen puhdistus, Kasvojenhoito, Lempeä syksy