Bioteekin Omega Oil

Tätä kokoa / makua / väriä ei ole tällä hetkellä varastossa, mutta tarkista tuotesivulta muut vaihtoehdot.

23,90
1 kg = 159,33 €
1 kg = 159,33 €

Bioteekin Omega Oil on vahva kalaöljyvalmiste luonnollisessa muodossa. Öljyä on helppo annostella lasipullosta itselle sopiva määrä. Päiväannossuositus on teelusikallinen (5 ml) ja siinä on runsaasti sekä EPA:a että DHA:ta. Öljy saadaan turskakaloista (turska, seiti, kolja), jotka ovat eläneet vapaina Pohjois-Atlantin kylmissä vesissä. Niitä ei siis ole ruokittu rehuilla. Kalat käsitellään heti pyytämisen jälkeen ja öljy puristetaan jo kalastusaluksella. Luonnollista, ekologista ja varmasti tuoretta!

Joka öljyerästä määritetään rasvahappojen pitoisuus sekä öljyn hapettuneisuus ja erilaisia ympäristömyrkkyjä, jotta voidaan taata sen korkea laatu. Laadun huomaa mausta: se on miedosti raikkaan kalan makuinen. Makuaineena Omega Oilissa on luontainen appelsiinimehu, mikä tekee siitä useimmille maistuvan. Lasipullo säilyttää tuotteen korkealaatuisena. Avaamisen jälkeen pullo kannattaa säilyttää jääkaapissa, ja siellä se säilyy 60 vuorokautta avaamisen jälkeen.

Bioteekin Omega Oil on Friend of the Sea -sertifioitu tuote. Tällä pystytään varmistamaan, että kalakannat ja merten ekologia eivät vaarannu. Käytetyt kalat ovat turskakaloja, jotka on yleensä kalastettu Norjan lähivesiltä. Kalojen pyyntialueen ja kalastusaluksen pystyy jäljittämään tuotteen eränumerolla. Ekologista ja jäljitettävää.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 150 ml

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Bioteekin Super Monivitamiini
23,90 (1 kg = 497,92 €)
Bioteekin Super Alfalipoiini
Alk. 25,90 (1 kg = 518,00 €)
D-tipat 25 µg
10,60 (1 l = 530,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kalaöljyt, Rasvahapot, Suomen Bioteekki, Bioteekin, Rasvahapot aivoille ja sydämelle!, Hyvinvointi