Bioteekin OmniVegan® Jodi 225 µg 90 tabl

Varastossa

14,90OmniVegan® Jodi -valmiste on vahva ja hyvin imeytyvä jodivalmiste, jonka merilevä on luomulaatuista. Merilevää pidetään maapallon ravintoainerikkaimpana kasvina. Merilevä sisältää runsaasti ja tasapainoisesti ravintoaineita, mm. kaikki luonnolliset aminohapot, monipuolisesti mineraaleja ja hivenaineita, karotenoideja, levän polysakkarideja, kuten algiinia, fukoosia ja mannuronihappoa, sekä betaiineja. Se sisältää runsaasti myös jodia, joka on elimistölle tarpeellista kilpirauhashormonien ainesosana ja se edistää aineenvaihduntaa.

Vaikka jodin lähteenä valmisteessa käytetään luonnon materiaalia, merilevää, on yhden kapselin jodimäärä vakioitu (standardoitu) niin, että jokaisessa kapselissa on ilmoitettu määrä, 225 µg, jodia. Merilevän puhtaus on varmistettu eräkohtaisesti; valmiste on turvallinen, laadukas ja korkealaatuinen ravintolisä suomalaisten hyvinvointia turvaamaan.

Moni suomalainen saa liian vähän jodia ravinnosta, koska jodisuolan käyttö on vähentynyt. Riittävä jodin määrä on tärkeää kilpirauhasen toiminnalle. Piilevä kilpirauhasen vajaatoiminta on yleistä kaikissa länsimaissa ja jopa puolet väestöstä voi kärsiä siitä. Alkavassa kilpirauhasen vajaatoiminnassa olo on väsynyt ja aloitekyvytön, paino nousee herkästi, suolen toiminta on hidasta ja etenkin kasvoissa voi olla turvotusta. Joskus tila diagnosoidaan väärin masennukseksi, ja potilas voi kärsiä myös korkeasta kolesterolista. Kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsivän kannattaa kiinnittää huomiota riittävään jodin saantiin. Vegaanisen ruokavalion kannalta jodi on ongelmallinen ravintoaine, sillä vegaanisissa elintarvikkeissa sitä ei juurikaan esiinny: vain jodioitu ruokasuola ja merilevät toimivat merkittävinä jodin lähteinä. Tämän takia kaikille vegaanista ruokavaliota noudattaville suositellaan jodia sisältävän ravintolisän käyttöä.

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 90 kaps
Allergiatiedot

Sopivuus erityisruokavalioihin Valmistuksessa ei ole käytetty maitoa, viljaa tai soijaa. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös muita elintarvikeraaka-aineita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Vegaaninen. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Life D-vitamiini 100 µg
15,90 (1 kg = 454,29 €)
BioteekinOmniVegan® B12 120 tabl
12,90 (1 kg = 460,71 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jodi, Kilpirauhanen, Merilevät, Elintarvikkeet, Vegaani ravintolisät, Kivennäisaineet ja hivenaineet, Muut ravintolisät, Terveys