Colonic Plus Kehonpuhdistaja

Tätä kokoa / makua / väriä ei ole tällä hetkellä varastossa, mutta tarkista tuotesivulta muut vaihtoehdot.

8,90
1 kg = 98,89 €
Mahdolliset toimitustavat: Toimitus Postin pakettina, Toimitus Matkahuollon lähipakettina, Toimitus Matkahuollon Kotijakeluna, Toimitus Postin Kotipakettina, Nouto Lifen verkkokaupan varastolta, Toimitus Postin pakettina Kauppiaat, Toimitus Matkahuollon lähipakettina Kauppiaat
1 kg = 98,89 €

Puhdistuskuuri koko elimistölle! Viisi tehokasta ainesosaa: nokkonen, voikukka, koivunlehti, inuliini, persiljanlehti.

Nokkonen (Urtica dioica) on monipuolinen elimistöä puhdistava rohdoskasvi. Nokkonen poistaa lievästi nesteitä ja virtsahappoa ja sitä on suositeltu myös kihdistä kärsiville. Nokkonen edistää ruoansulatusta ja ylläpitää normaalia suolen toimintaa sekä tukee maksan toimintaa. Lisäksi se on hyvä ravintoarvoltaan (mm. pii, kalsium, kalium ja B-vitamiinit).

Voikukka (Taraxacum officinale) toimii myös niin munuaisten kuin maksan toiminnan tukijana. Se auttaa nesteiden poistoon sekä ruoansulatuskanavan alueella ruoansulatukseen ja suolen toimintaan. Yleisluontoisen aineenvaihduntaa edistävän vaikutuksensa vuoksi voikukkaa suositellaan jopa selluliitin vähentämiseen.

Koivunlehti (Betula sp.) auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä kehosta. Eritystoimintaa tehostaessaan koivunlehti auttaa hallitsemaan verenpainetta sekä vaikuttaa ihon kuntoon.

Persiljanlehti (Petroselinum crispum) vaikuttaa nesteiden poistoon sekä (mm. suoliston) lihaskouristuksia laukaisevasti. 

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 180 tabl
Allergiatiedot

Täysin kasviperäinen, laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Nestemin
Alk. 12,00
Life Kromi 90 tabl
9,90 (1 kg = 291,18 €)
Tri Tolosen Monivitamiini, 90 tabl
10,90 (1 kg = 242,22 €)
Tri Tolosen SaltBalans Super
8,90 (1 kg = 118,67 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Maksanpuhdistus, Muu puhdistus, Puhdistus, paasto, detox, Nesteenpoisto, Painonhallinta, Hankintatukku, Nesteenpoisto, Hyvinvointi