Perskindol Active Spray


Perskindol Active Spray

Tuotetta varastossa ja voidaan toimittaa 2-5 päivän kuluessa.

11,90
1 l = 79,33 €


Mahdollinen toimitustapa: Ilmainen toimitus pakettina
1 l = 79,33 €

Perskindol Active Spray on kaksivaikutteinen suihke, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti.

Perskindol Active on uudenlainen lihas- ja nivelkipujen ulkoiseen hoitoon tarkoitettu valmiste. Tuotteessa yhdistyvät perinteisesti erikseen olleet hoitomuodot, ”kylmä” (viilentävä) sekä ”kuuma” (lämmittävä). Viilentävä vaikutus vie akuutin kiputuntemuksen tehokkaasti ja nopeasti, tämän jälkeen tuleva lämmittävä vaikutus stimuloi kyseisen alueen verenkiertoa ja nopeuttaa kuona-aineiden, nesteen sekä mm. maitohapon poistumista ja näin tehostaa kehon omaa palautumista.

Perskindol Active Sprayn vaikutus perustuu luonnollisiin eteerisiin öljyihin, eli Perskindol Active Spray ei sisällä lääkeaineiksi luokiteltavia vaikuttavia aineita.

Mentoli (piparminttuöljystä): viilentävä vaikutus, kivun poisto. Eteeristen öljyjen sekoituksessa talvikki, männynneulasöljy, rosmariini, appelsiini, bergamotti, sitruuna, laventeli: lämmittävä vaikutus, avaa hiussuonet, tehostaa palautumista.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 150 ml
Käyttö

Suihkuta iholle 15-20 cm päästä useita kertoja päivässä tarpeen mukaan.

Käyttörajoitukset

Älä käytä yhdessä lämpöpakkausten kanssa. Älä käytä avohaavoihin tai vaurioituneelle iholle. Vältä aineen joutumista silmiin.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Life Probiootit
19,90
Vitatabs E-vitamiini 50 mg
9,90 (1 kg = 230,23 €)
Havupuu-uutejuoma
5,50 (1 l = 9,17 €)
SportLife Night Time
25,50 (1 kg = 36,43 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Urheilu ja kuntoilu, Ulkoisesti urheilijalle, Nivelet, lihakset, luusto, Kylmä- ja lämpögeelit, Harmonia Life