Puhdistamo Tripla Sinkki, 60 kaps

Varastossa

11,90
1 kg = 92,97 €1 kg = 92,97 €

Markkinoiden laadukkain sinkkivalmiste on täällä! Sinkin imeytyvyys on yksi haastavimpia asioita ja laitoimme paljon tutkimus- ja tuotekehitystyötä sen ratkaisemiseen ja poikkeuksellisen ainutlaatuisen sinkkivalmisteen luomiseen.

Ensimmäisinä valitsimme parhaiten imeytyvät sinkkimuodot (sinkkipikolinaatti, -bisglysinaatti ja -monometioniini), yhdistimme ne imeytyvyyttä edesauttaviin vapaisiin aminohappoihin ja viimeisenä silauksena lisäsimme mukaan vielä C-vitamiinia, joka imeytyvyyden edistämisen lisäksi tukee sinkin vaikutusta immuniteettiin. Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää myös harvinaista B6-vitamiinin aktiivista koentsyymimuotoa, P5P:tä, eli pyridoksaali-5-fosfaattia. P5P parantaa muun muassa sinkin käyttöä elimistössämme ja stimuloi pikoliinihapon tuotantoa, mikä edistää sinkin imeytymistä erinomaisesti. Tuotteessa on P5P:tä 2 mg / kapseli.

Kun kaikki tämä yhdistetään Puhdistamon laatuun, joka tarkoittaa täyteaineettomia kapseleita ja valmistusta omassa tehtaassaamme Lempäälässä, puhutaan todella huipputason tuotteesta. 

Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Raaka-aineen alkuperämaa Iso-Britannia.

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps
Allergiatiedot

Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton. Ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Harmonia KSM66 (L)
24,90
Solgar L-Glutamine 500mg, 50 vegekaps
16,20 (1 kg = 476,47 €)
Aurinko D 50 µg
Alk. 7,90
Terveyskaistan D3-vitamiini 100ug, 200kaps.
21,90 (1 kg = 277,22 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sinkki, Kivennäis- ja hivenaineet, Iho, hiukset ja kynnet, Hyvinvointi, Puhdistamo