Rikas Ahiflower-oliiviöljy 200 ml

Varastossa

14,90VEGAANINEN SUPER OMEGA-3-LÄHDE

Rikas Ahiflower®-öljy on kasvikunnan monipuolisin ja rikkain omega-3-rasvahappojen lähde. Öljystä tekee poikkeuksellisen se, että tutkimusten mukaan* elimistömme muokkaa Ahiflower-öljyn sisältämästä omega-3-sarjan alfalinoleenihaposta nelinkertaisen määrän sydämelle tärkeää EPA:a verrattuna pellavaöljyyn!

Vuoden 2021 superruoka: Rikas Ahiflower-öljy 

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton hallituksesta koostunut asiantuntijaraati valitsi bertil’s health oy:n Rikas Ahiflower ® -öljyn vuoden 2021 superruoka-sarjan voittajaksi.

Ahiflower®-öljy on valmistettu englantilaisten sopimusviljelijöiden vastuullisesti tuottamista peltorusojuuren (Buglossoides arvensis) siemenistä. Korkein mahdollinen laatu ja jäljitettävyys ovat kunnia-asia niin tuottajille kuin bertil’s healthille. Rikas Ahiflower-oliiviöljyä suositellaan kaikille niille, jotka eivät voi nauttia rasvaista kalaa tai kalaöljyjä; vegaaneille ja kala-allergikoille. Pietarsaaressa bertil’s health oy:n tehtaalla Ahiflower®-öljyyn sekoitetaan luomulaatuista oliiviöljyä. Se täydentää Ahiflower®-öljyn rasvahappokoostumusta ja helpottaa nestemäisen öljyn annostelua. Kyseessä on maailman ensimmäinen ei-kapselimuotoinen Ahiflower®-öljy.

MONIPUOLISUUTTA JA HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ LUOMU OLIIVIÖLJYSTÄ

Oliiviöljyä on aina pidetty ravitsemuksellisesti erinomaisena rasvahappojen lähteenä ja ns. Välimeren-ruokavalion ihannoituna kulmakivenä. Luomulaatuinen oliiviöljy on valittu Ahiflower®-öljyn täydentäjäksi koska: Sopivassa suhteessa valmistettu öljyseos helpottaa annostelua; 5 ml (1 tl) annos nestemäistä öljyseosta sisältää 2,0 g Ahiflower®-öljyä Oliiviöljyn terveellinen rasvahappokoostumus täydentää erinomaisesti Ahiflower®-öljyn ravitsemuksellista sisältöä Oliiviöljy aiheuttaa äärimmäisen harvoin yliherkkyyttä ja sopii myös kaikkein herkimmille Oliiviöljy on hyvin inertti ja suojaa erinomaisesti Ahiflower-öljyn herkempiä rasvahappoja hapettumista

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 200 ml

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

VegeWay Pure Peanut Protein Powder
9,90 (1 kg = 39,60 €)
Rikas Vehnänalkioöljy 200 ml
14,90 (1 kg = 74,50 €)
Gelee Royale 500
19,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Omega-3 kasvissyöjille, Vuoden 2021 terveystuotteet, Vegaaniset omegat, Öljyt, Elintarvikkeet, Rasvahapot, Muut ravintolisät, Leivonta ja maustaminen, Kampanjat