SkinMood Gua Sha Beauty Tool

Varastossa

14,90 €
12,50”Guashaaminen” on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa öljyttyä ihoa käsitellään Gua sha-lastalla. Sillä voidaan hoitaa kasvoja ja vartaloa.

Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa edesauttaen kuona-aineiden poistumista kehosta ja aktivoi kehon omaa puolustusjärjestelmää. Se tasapainottaa kehon toimintaa ja lisää energiaa. Hoidosta voi saada apua mm. lihaskireyksiin, päänsärkyyn sekä erilaisiin kiputiloihin. Käsittelyn tuoma voimakas pintaverenkierron aktivointi auttaa lihaksia rentoutumaan. Hoito rentouttaa, vähentää stressiä ja hermostuneisuutta saaden lihaskireydet sulamaan ja olon tuntumaan seesteisemmältä. Sillä siis tavallaan ”kammataan tukoksia auki”, jolloin mieli ja lihakset rentoutuvat.

Kasvoilla käsittely rentouttaa kasvolihakset, silottaa pienet pintarypyt, laskee turvotusta ja liftaa ihoa. Verenkierron ja nestekierron vilkastuminen tuo ravinteita ja happirikasta verta soluille virkistäen solunmuodostusta. Hoito tehostaa myös voiteiden ja seerumien imeytymistä. Iho voi paremmin ja näyttää terveemmältä. Pyhitä muutama minuutti guashaamiselle aamuin ja/tai illoin ja ihosi kiittää kauniina ja hehkeänä.

Gua Shaa voi käyttää päivittäin aamuin ja/tai illoin tehostamaan seerumeiden ja voiteiden imeytymistä. Mitä säännöllisemmin sitä jaksat käyttää, sitä parempia tuloksia saat. Käyttö on helppoa: iho puhdistetaan ja sille levitetään muutama tippa öljyä helpottamaan Gua shan liukumista iholla. Guashaaminen tapahtuu aina pitkällä ylös ja ulospäin suuntautuvalla liikkeellä. Käsittele kasvoja hellän napakasti. Pitkillä rauhallisilla vedoilla rentoutat parhaiten sekä jännittyneet lihakset että laukkaavat ajatukset. Hyvä tapa saada mieli rauhoittumaan iltapesulla!

SkinMood® Gua sha Beauty Tool on valmistettu ruusukvartsista. Pakkauksessa on mukana samettipussi välineen säilyttämistä varten. Huom! Ruusukvartsi ei kestä pudottelua.

 

 

Tuotteen lisätiedot


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Puhdas+ Risiiniöljy 50 ml
11,90 (1 l = 238,00 €)
YOU & OIL Beauty Shot 1 Uudistava 10 ml
17,50 (1 l = 1 750,00 €)
BYBI Beauty Bakuchiol Booster 15 ml
14,90 (1 l = 993,33 €)
Life Aloe Vera Spray Suihke 150 ml
8,90 (1 l = 59,33 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kauneus, SkinMood, Hyvinvoiva joulu, Kasvojen puhdistus, Hoitotarvikkeet, Kasvonaamiot ja kuorinnat, Seerumit ja tehovoiteet, Vartalonkuorinta, Vartalonhoito, Lahjaideat, Kasvojenhoito