Solgar Prenatal Nutrients

Mahdolliset toimitustavat: Toimitus Postin pakettina, Toimitus Matkahuollon lähipakettina, Toimitus Matkahuollon Kotijakeluna, Toimitus Postin Kotipakettina, Nouto Lifen verkkokaupan varastolta, Toimitus Postin pakettina Kauppiaat, Toimitus Matkahuollon lähipakettina Kauppiaat

Asiakasarviot: Solgar Prenatal Nutrients

Arvioiden lukumäärä: 5
Arvioiden keskiarvo: 3,8
Lue kaikki arviot
Ihan hyvä
käyttäjältä päiväys: 20.9.2019
Tässä valmisteessa on vegaanille liian vähän jodia (vegaaniäidin saantisuositus raskaana 175mg päivässä, imettäessä 200mg). Lisäksi rautaa on vain 14mg. Sensijaan esimerkiksi kalsiumia on loistavasti. Tätä ostaessa kannattaa kuitenkin vegaanin huomioida jodin saanti muualta.
Laadukas valmiste
käyttäjältä päiväys: 5.12.2016
Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen, käytin sitä kahden lapsen odotuksen ja imetyksen aikana. En esimerkiksi sairastunut flunssaan, vaikka muu perhe sairasti, joten oletan että ravinteiden imeytyvyys on hyvä. Myös kynnet ovat vahvat ja iho on normaalia parempi.
Hyvä ja monipuolinen valmiste. Beetakaroteeni ei ole vaarallista raskaana olevalle, sillä se on A-vitamiinin esiaste, josta elimistömme muodostaa aktiivista A-vitamiinia ainoastaan, jos elimistö sitä tarvitsee. A-vitamiinivarastojen ollessa täynnä, elimistömme ei muodosta uutta A-vitamiinia.
käyttäjältä päiväys: 12.9.2016
Lue kaikki arviot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Gelee Royale 500
17,90 (1 kg = 406,82 €)
Solgar Gentle Iron
14,80 (1 kg = 370,00 €)
Eskimo 3 Pure -kapselit 120 kaps
24,90 (1 kg = 300,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Raskaus, pienet lapset, Raskauden aikana, Vitamiinit, Monivitamiinivalmisteet, Kivennäis- ja hivenaineet, Monimineraalit, Naisten tuotteet, Solgar, Hedelmällisyys, Hyvinvointi