SportLife Pro Series Proline Burner V2, painonhallintaan, 90 kaps

Tätä kokoa / makua / väriä ei ole tällä hetkellä varastossa, mutta tarkista tuotesivulta muut vaihtoehdot.

32,50 €
28,90
1 kg = 431,34 €
Mahdolliset toimitustavat: Toimitus Postin pakettina, Toimitus Matkahuollon lähipakettina, Toimitus Matkahuollon Kotijakeluna, Toimitus Postin Kotipakettina, Nouto Lifen verkkokaupan varastolta, Toimitus Postin pakettina Kauppiaat, Toimitus Matkahuollon lähipakettina Kauppiaat
1 kg = 431,34 €

SportLife Nutrition® PROLINE BURNER V2 on kehitetty painostaan ja kunnostaan huolta pitäville ihmisille. Se sisältää runsaasti erilaisia aktiivisia ainesosia, joiden pitoisuudet ja keskinäiset suhteet on optimoitu. Lukuisat eri vaikutusmekanismit sekä uusimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet tekevät PROLINE BURNERista ainutlaatuisen tehokkaan valmisteen.

PROLINE BURNER V2 on erittäin tehokas ja monipuolinen termogeenivalmiste, jossa on hyödynnetty viimeisimmät markkinoilta saatavat ainesosat. Amaranthus cruentus (Halostachine) ja Coleus forskoliini ovat voimakkaasti rasvaa kehosta vapauttavia aineita. Lisäksi siinä on mukana teakriini (TeaCrine™), joka rasvaa polttavan vaikutuksensa lisäksi mm. piristää, lisää keskittymiskykyä ja vähentää stressiä. Nämä kaikki tehoaineet ovat tuotteessa täsmälleen oikeina määrinä ja keskenään oikeassa suhteessa, jotta optimaalinen synerginen vaikutus saavutetaan. Rasvanpolttovaikutusta tehostamaan ja piristystä tuomaan tuotteeseen on lisätty optimaalinen määrä vihreää teetä ja kofeiinia. PROLINE BURNER V2 sisältää myös muita painonhallintaa tukevia ja nestettä poistavia ainesosia (yearba mate, dandelion, uva ursi), alfalipoiinihappoa verensokeria tasaamaan ja bioperiniä imeytymistä tehostamaan. Kyseessä on poikkeuksellisen monipuolinen ja tehokas rasvanpolttovalmiste. 

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 90 kaps

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
SportLife Pro Series BCAA Transport SportLife Pro Series BCAA Transport
23,90 €
1 kg = 79,67 €
SportLife Pro Series EAA SportLife Pro Series EAA
22,90 €
1 kg = 76,33 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Rikas Soijalesitiinirae
Alk. 16,90
Nestemin
Alk. 12,00
Life Kromi 90 tabl
9,90 (1 kg = 291,18 €)
KP 2000 Total
31,90 (1 kg = 569,64 €)
SunCaroten Strong Liquid Caps 40 kaps
18,90 (1 kg = 630,00 €)
Vahva Tonalin
Alk. 23,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Urheilu ja kuntoilu, Rasvanpolttajat, Rasvanpoltto, Rasvanpoltto, Hyvinvointi