Trio-kalaöljy

Tätä kokoa / makua / väriä ei ole tällä hetkellä varastossa, mutta tarkista tuotesivulta muut vaihtoehdot.

Ilmoita saatavuudesta
34,90
1 kg = 139,60 €
Mahdolliset toimitustavat: Toimitus Postin pakettina, Toimitus Matkahuollon lähipakettina, Toimitus Matkahuollon Kotijakeluna, Toimitus Postin Kotipakettina, Nouto Lifen verkkokaupan varastolta, Toimitus Postin pakettina Kauppiaat, Toimitus Matkahuollon lähipakettina Kauppiaat
1 kg = 139,60 €

TRIO-kalaöljy sisältää korkealaatuisia omega-3-rasvahappoja. Lisätty hermostolle ja sydämelle tärkeitä B-vitamiineja sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia. Vahva, riittoisa ja hyvin imeytyvä elimistölle tärkeiden rakennus- ja suoja-aineiden yhdistelmä – koko perheelle!

TRIOn EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Kalaöljyn suositeltu saanti on noin 1 % ravinnon kokonaisenergiasta eli keskimäärin 2-3 grammaa päivässä. Kalaöljyssä on omega-3-rasvahappoja eli EPA+DHA:ta vähintään 30 %, joten suosituksen mukainen EPA+DHA saanti on 600-800 mg. DHA:n ja EPA:n vähimmäismääräksi on arvioitu yhteensä 200-300 mg päivässä. TRIO sisältää 1200 mg tiivistettyä ja ultrasuodatettua kalaöljyä, josta 810 mg on omega-3-rasvahappoja.

Omega-3-rasvahapot edistävät hermoston ja sydämen normaalia toimintaa osana monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elintapoja. TRIO-kalaöljy sisältää lisäksi vielä kaikki B-ryhmän vitamiinit, jotka tukevat omega-3 rasvahappojen sydämen ja hermoston toimintaa edistäviä vaikutuksia. Niasiini, pantoteenihappo, riboflaviini, B6- ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini, niasiini, B6- ja B12-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. Ota TRIO kalaöljy osaksi päivittäisiä terveellisiä elintapoja.

• Trio-kalaöljykapseli valmistetaan syvänmeren puhtaista ja vapaana elävistä rasvaisista kaloista.

• Trio-kalaöljy on tehokkaassa etyyliesteröidyssä muodossa.

• Vesiliukoiset B-vitamiinit ovat tärkeitä elimistön energiantuotannossa ja vaikuttavat hermoston kautta henkiseen hyvinvointiin.

• Trio-kalaöljykapseli sisältää kolmea elimistölle tärkeää ainetta: E-EPA:a, E-DHA:ta ja kaikki B-ryhmän vitamiinit.

 

 

Tuotteen lisätiedot


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Terveyskaistan
21,90 (1 kg = 277,22 €)
Aurinko D 50 µg
Alk. 9,90
Terveyskaistan Magnesiumsitraatti 120 tabl
9,90 (1 kg = 75,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Rasvahapot, Kalaöljyt, Mieliala, muisti, stressi, Muisti, Sydän, verenkierto, kolesteroli, Sydämen hyvinvointi, Verenkierto, Terveyskaista, Hyvinvointi