Ravinto ja terveys
Arctic Warriors | 6 g

Arctic Warriors Kerkkälattejauhe, luomu

Vireyttä ja voimaa puhtaasta Lapin luonnosta!
Kahvin korvikkeeksi, hienoihin juomiin tai mausteeksi.
Lisää vain haluamasi maito!
6,50 €
1 083,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
KERKKÄ kuusenkerkkälattejauhe saa mielen matkalle Lapin kuusimetsiin ja tuoksujen tulvahdus tuo täydellisen tauon päivään. Kerkkä on todellista arktista superfoodia!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

KERKKÄ Spruce Sprout Latte - kuusenkerkkälattejauhe

Nauti kupillinen Arctic Warriorsin Kerkkälattea ja anna mielesi matkata Lapin kuusimetsiin! Oletko joskus istunut nuotion äärellä ja siemaillut kahvia kuksasta hyvässä seurassa? Kuusenkerkkälattekin maistuu parhaalta luonnossa ja läheisten seurassa. Lisää lattejauheeseen vain haluamasi maito!

Jauhe ei sisällä kahvia, joten se sopii myös nuoremmille nauttijoille. Kerkkälatten makua ja aromia voisi kuvailla sitrusmaiseksi, yrttimäiseksi ja metsäiseksi.

Kuusenkerkät ovat kuusen vaaleanvihreitä versoja eli vuosikasvaimia, jotka ovat parhaimmillaan kesäkuussa ennen kuin neulaset muuttuvat tummemmiksi ja kovemmiksi. Kerkkä on arktinen superfood Suomen Lapin metsistä, joka tutkitusti on Euroopan puhtain kolkka. Käsittämättömän C-vitamiinipitoinen kerkkä sisältää C-vitamiinia 382 mg/100 g ja etenkin kerkkäjauhe antaa hyödyillään tukkipuille tukkapöllyä. 

Oikeaoppisesti kerkkiä kerätessä ei kuusi vahingoitu millään tavalla ja lahjoittaa mielellään aarteensa hoitajilleen.

FI-EKO-201

EAN: 6430055010688

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita