Ravinto ja terveys
Foodin | 150 g

Collagen Creamer

Collagen Creamer on täydellinen lisä kahviin.
Tuo makua, kermaisuutta ja täyteläisyyttä.
Kollageeni ihosi hyvinvointiin.
11,90 €
79,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodin Collagen Creamer on kermaisuutta, makua ja täyteläisyyttä tuova kollageenisekoitus. Lisää kahviin tai kokeile vaikkapa sekoittaa Creamer smoothien joukkoon!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Collagen Creamer tuunaa kahvikupillisen boostaamaan ihosi hyvinvointia

Foodin Collagen Creamer tuo kermaisuutta ja makua kahvihetkeen. Kollageenicreamer ja sen käyttö kahvissa on maailmalla kasvava trendi ja nyt Foodin tuo markkinoille oman Collagen Creamerinsä, jonka avulla tuunaat nopeasti ja helposti luomukahvikupilliset tai rasvakahvin!

Kollageeni on ihmisen elimistössä eniten esiintyvä proteiini, jonka tuotanto alkaa luonnollisesti vähenemään iän myötä. Kollageenia esiintyy esimerkiksi ihossa, luustossa, jänteissä ja rustoissa, ja se on oleellinen osa kehon toimintaa sekä esimerkiksi ihon kimmoisuutta.

Parhaan lopputuloksen saat, kun lisäät kahviin yhden ruokalusikallisen Foodin Collagen Creamer -jauhetta ja käytät sekoittamiseen joko maidonvaahdotinta tai blenderiä.

Collagen Creamer sopii myös hyvin smoothieiden joukkoon tuomaan kermaisuutta ja täyteläisyyttä.

EAN: 6430051825088

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita