Ravinto ja terveys
Foodin | 250 g

Reishikahvi, luomu

Miellyttävän mieto, pehmeä maku.
Kahvi jauhettu suodatinjauhatukselle.
Paahdettu pienpaahtimossa Jyväskylässä.
9,90 €
39,60 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin Reishikahvi on perulaista, Reilun kaupan keskipaahtoista ja vatsaystävällistä Arabica-kahvia, joka tunnetaan miedon pehmeästä maustaan. Tuote on paahdettu Suomessa.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Reishikahvi luo rentouttavan kahvihetken

Foodinin Reishikahvi on perulaista, Reilun kaupan Arabica-kahvia. Kahvi on on pesty, kuivattu ja pakattu lähetettäväksi Jyväskylään, jossa paahdamme sen käsityönä yhteistyössä jyväskyläläisen pienpaahtimon kanssa.

Keskipaahtoisen ja vatsaystävällisen reishikahvin joukkoon lisätty vahva reishiuute tekee kahvista kertaheitolla entistä monipuolisemman. Reishi eli lakkakääpä kuuluu maailman tunnetuimpiin ja eniten käytettyihin sieniin. Sitä on tutkittu tieteellisesti huomattavan laajasti ja käytetty jo tuhansien vuosien ajan.

Saamamme asiakaspalautteen mukaan reishi-kahvia suositaan etenkin sen miellyttävän miedon pehmeän maun ja funktionaalisuuden vuoksi. 

Foodinin Reishikahvi on jauhettu suodatinjauhatukselle.

Säilytä ilmatiiviisti, valolta suojattuna.

gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton, GMO-vapaa.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

EAN: 6430055212624

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita