Ravinto ja terveys
Puhdistamo | 370ml

Puhdistamo Kombucha, Inkivääri + Sitruuna (L)

Perinteinen, vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma.
Herkullisen pirskahteleva Kombucha sopii moneen hetkeen!
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
2,90 €
7,84 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Perinteinen, vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma, joka sisältää maitohappobakteereja. Maitohappobakteerien nauttiminen ei ole ikinä maistunut näin hyvältä!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vuoden 2019 superruoka!

Maitohappobakteerien nauttiminen ei ole ikinä maistunut näin hyvältä! Kombucha on perinteinen, vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma, joka sisältää maitohappobakteereja. Kombuchalla on vuosituhansia pitkä historia, mutta se on vasta viime vuosina noussut supersuosituksi ympäri maailman.

Puhdistamon tapaan laadusta ei tingitä, ja kaikki perustuu neljään erittäin korkealaatuiseen raaka-aineeseen: suodatettuun veteen, vihreään teehen, sokeriin ja elävään Kombucha-viljelmään. Kaikki lähtee mahdollisimman puhtaasta vedestä, jonka puhdistamismenetelmä käänteisosmoosi saa vedestä lähes yhtä puhdasta kuin se olisi tislattu, jolloin teen ravinteet ja aromit imeytyvät veteen ainutlaatuisella tavalla. Kombuchan teepohjana käytetään luomulaatuista Senchaa, joka on yksi klassisimpia japanilaisia vihreäteelajikkeita täyteläisellä aromipaletilla.

Viljelmä on yhdistelmä hiivoja ja maitohappobakteereja, jotka käyttävät juoman sokereita ja ravinteita hyödykseen. Kombuchajuoman valmistaminen on tarkkaa taidetta. Kuten fermentointi tai hapattaminen yleensä, myös kombuchan syntyprosessi on erityisen herkkää puuhaa eikä halvalla tosiaankaan saada hyvää. Fermentointi toteutetaan tarkasti 26-28 asteessa nykyaikaisissa terästankeissa mahdollisimman korkealaatuisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Aikaa ja rakkautta yhden pullollisen valmistamiseen käytetään noin neljä viikkoa. Tästä syntyy herkullinen ja pirskahteleva, aito Puhdistamon Kombucha-juoma!

Herkullisen pirskahteleva Kombucha sopii erinomaisesti mihin tilanteeseen tahansa: ruokajuomaksi, janojuomaksi tai juhlajuomaksi. Erittäin helppo ja luonteva keino korvata perinteiset virvoitus- ja energiajuomat! Kokeile Kombuchaa myös aamulla tyhjään vatsaan tai ennen ruokailua, ja tarkkaile vaikutusta ruoansulatukseen tai aterian jälkeiseen olotilaan.

Pullollinen Kombucha Inkivääri-Sitruunaa sisältää 555 miljoonaa maitohappobakteeria.

12-pack hintaan 35,40 € (á 2,95 €) » kts. Hinnanalennukset -välilehti!

LUOMU PT-BIO-05

EAN: 6430039222205

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita