Ravinto ja terveys
Foodin | 1 litra

Foodin Sitruunamehu, luomu

Raikas sitruunamehu Sisiliasta!
Sopii monenlaiseen maustamiseen.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
8,90 €
8,90 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin luomulaatuinen ja raikas sitruunamehu on valmistettu Sisiliassa ja sopii käytettäväksi monenlaiseen maustamiseen! Mehu ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Tuotekuvaus
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodinin raikas sitruunamehu on valmistettu Sisiliassa

Sitruuna säilyttää vuosisadasta toiseen asemansa keittiön kulmakivenä, ja lähes jokaisen keittiön kaapista löytyykin pullollinen sitruunamehua. Kirpeä ja raikas sitruunamehu on todellinen keittiön moniottelija, joka tuo happamuutta ruokiin ja maustaa ruoat ja juomat teestä suolaisiin ruokiin ja leivonnaisiin. 

Sitruunamehu sopii monenlaiseen maustamiseen – salaattien vinagretteihin, välimerellisiin ruokiin, sekä  sekä makeaan ja raakaan leivontaan kuten juusto- ja kuivakakkuihin, raakakakkuihin, muffineihin, piirakoihin ja vanukkaisiin sekä kiisseleihin. Sitä voi lorauttaa kylmien tai kuumien juomien sekaan, kastikkeisiin sekä smoothien sekaan. Sitruunan taika piilee siinä, että se korostaa muiden ruoka-aineiden makuja. 

Foodinin luomulaatuinen sitruunamehu on valmistettu Sisiliassa. Yritys toimii viidennessä sukupolvessa ja on aloittanut toimintansa 1800-luvun lopulla Messinan maakunnassa. Sitruunat kylmäpuristetaan tuoreena ja pastöroidaan nopeasti, mikä ei vaikuta c-vitamiinipitoisuuteen, mutta vakaa mehun mikrobiologisesti. Yksi litra mehua sisältää jopa 32 luomusitruunaa. 

Lisä- ja säilöntäaineeton.

Katso videolta Foodinin tarina:

EAN: 6430055211801

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita