Ravinto ja terveys
Foodin | 200 g

Foodin Auringonkukkalesitiini

Auringonkukkalesitiini toimii emulgointiaineena esim. leivonnassa ja smoothieissa.
Neutraalin makuinen ja koostumukseltaan mehevän kermainen.
Vegaaninen ja gluteeniton.
12,90 €
64,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodin Auringonkukkalesitiini on maultaan neutraali ja koostumukseltaan mehevän kermainen. Tuote toimii emulgointiaineena esimerkiksi smoothieissa ja leivonnassa. Vegaaninen ja gluteeniton superruoka on suosittu myös aktiivisten urheilijoiden keskuudessa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Auringonkukkalesitiini - monipuolinen valinta leivontaan ja smoothieihin 

Foodinin auringonkukkalesitiini on helppo lisä leivontaan. Tämä maultaan neutraali ja koostumukseltaan mehevän kermainen tuote toimii emulgointiaineena smoothieissa, taikinoissa ja muissa leivonnaisissa. Ainesosat on helpompi sekoittaa yhteen auringonkukkalesitiinin avulla ja rakenne on sileä. Auringonkukan lesitiiniä voi käyttää koko perhe innokkaista leipureista smoothievalmistajiin, ja se on erittäin suosittu superruoka myös aktiivisten urheilijoiden keskuudessa.

Lesitiini sitältää kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, fosforia, rautaa ja koliinia, joten on monipuolinen valinta leivontaan ja smoothieihin.

Säilytys: Huoneenlämmössä, poissa kosteasta ja suorasta auringonvalosta. Huomaa, että ajan myötä tuote saattaa paakkuuntua ja painua kasaan. Paakkuuntuminen ei vaikuta tuotteen laatuun tai säilyvyyteen.

Tuote on vegaaninen ja gluteeniton 

Ravintolisä. Tätä ravintolisää ei tule käyttää tasapainoisen ruokavalion korvikkeenaIlmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittääSäilytettävä lasten ulottumattomissa. 

Pakattu tehtaaseen, joka käsittelee pähkinöitä (cashewpähkinä, parapähkinä, pekaanipähkinä, pistaasipähkinä, makadamia, pähkinä ja saksanpähkinät), manteleita, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

 

 

Katso videolta Foodinin tarina:

EAN: 6430051823220

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita