Ravinto ja terveys
Foodin | 200 g

Foodin Kaakaomassa, luomu

Sopii monipuolisesti leivontaan ja ruoanlaittoon!
Valmistettu kivimyllyssä matalassa lämpötilassa.
Samettisen pehmeä ja herkullinen!
9,50 €
47,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin Kaakaomassa on samettinen suklaaelämys, jota on helppo käyttää palasina, rouheena tai sulatettuna jälkiruoissa ja smoothien joukossa. Kaakaomassa on raaka, luomu ja maidoton!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodinin luomu kaakaomassa on suklaaleipurin paras ystävä

Kaakaonibseistä kivimyllyllä jauhettu Foodinin kaakaomassa on samettinen suklaaelämys, jota on helppo käyttää palasina, rouheena tai sulatettuna jälkiruoissa ja smoothieissa. Monikäyttöinen kaakaomassa on raaka, luomu ja maidoton. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Voit valmistaa kaakaomassasta omaa raakasuklaata, sulattaa sitä kastikkeeksi jälkiruokiin, palastella koristeeksi tai hyödyntää rouheena taikinoissa. Kokeile myös myslin, granolan ja tuorepuuron seassa! Kaakaomassaa voi kaakaojauheen tapaan hyödyntää myös suolaisessa ruoanlaitossa. Monissa maissa suklaata hyödynnetään marinoinnissa sekä pinnalle hierottavien mausteseoksien seassa. Siitä valmistetaan myös suolaisia kastikkeita lihalle ja kasviksille.

Kaakaomassan valmistus

Kypsien kaakaopapujen käsittely alkaa 4-5 vuorokauden mittaisesta fermentointijaksosta, jonka aikana kaakaopavun aromit kehittyvät ja sen väri muuttuu violetista kauniin ruskeaksi. Fermentoinnin jälkeen pavut kuivataan, jonka jälkeen ne ovat valmiita käytettäväksi ja jatkokäsiteltäväksi raakakaakaomassaksi. Kaakaomassa valmistetaan jauhamalla kaakaonibsejä Jyväskylässä Foodinin omalla tehtaalla stone ground -kivimyllyssä. 

Foodinin kaakaomassa valmistetaan kaakaopavuista, joita viljellään Etelä-Amerikan auringon alla. Criollo-alkuperäislajikkeen juuret ulottuvat syvälle Perun Amazonian vehreisiin sademetsiin, jossa pienet perheyhteisöt viljelevät kaakaopapuja vastuullisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti. 

FI-EKO-201

EAN: 6430055211450

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita