Ravinto ja terveys
Ayurveda Pura | 500 g

Ayurveda Pura Chyawanprash yrtti-hedelmähillo

Perinteinen ayurvedinen yrtti-hedelmäseos.
Pääraaka-aineena C-vitamiinirikasta amla-marjaa.
Tukee vastustuskykyä.
24,90 €
49,80 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Pura Authentic Chyawanprash on herkullinen, perinteinen ayurvedinen yrtti-hedelmäsekoitus. Tämä vitamiini- ja antioksidanttirikas hillo sopii hyvin päivittäiseen käyttöön ja auttaa mm. vahvistamaan vastuskykyä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Pura Authentic Chyawanprash - perinteinen yrtti-hedelmäseos

Pura Authentic Chyawanprash on perinteinen Intiassa käytetty ”elämän eliksiirinä” tunnettu terveystuote, joka lisää hyvinvointia varsin monipuolisesti. Chyawanprash sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja on hyvin vitamiini- ja antioksidanttirikasta, hillomaista tahnaa, jota on käytetty elvyttämään mieltä ja kehoa jo 5000 vuoden ajan! Pääraaka-aineena tuotteessa ovat erittäin C-vitamiinirikkaat amla-marjat, mutta tuote sisältää yhteensä yli 35 luonnollista ainesosaa, kuten yrttejä, hedelmiä sekä mausteita. Amla-marjat ovat hyväksi myös immuniteetin tukemiseen sekä ruoansulatuksen vahvistamiseen.

Chyawanprash valmistetaan autenttista ayurvedareseptiikkaa hyödyntäen. Valmistuksessa käytetään vain vastuullisesti tuotettuja ja korkealaatuisia ainesosia. Tuote ei sisällä keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita ja jokainen erä testataan myös epäpuhtauksien, kuten raskasmetallijäämien välttämisen varmistamiseksi. Herkullinen ja palkittu tuote sopii vegaaneille ja maistuu myös perheen pienimmille! Teelusikallinen päivässä sopii annostukseksi myös raskauden ja imetyksen aikana. Huom! Purkki on riittoisa, joten muistathan käyttää aina puhdasta lusikkaa purkilla asioidessasi. Näin tuote säilyy mahdollisimman pöpöttömänä!

EAN: 5060207110112

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita