Ravinto ja terveys
Foodin | 250 g

Foodin Cashewtahna, luomu

Kermainen ja samettisen täyteläinen herkkutahna.
100% luomu.
Monikäyttöinen, sopii niin leivontaan kuin ruoanlaittoonkin!
6,50 €
26,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin samettisen täyteläinen ja luomu cashewtahna hurmaa kermaisuudellaan ja monikäyttöisyydellään! Käytä dippinä, levitteenä tai vaikka kastikkeena. Sopii sekä suolaisten että makeiden ruokien yhteyteen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Cashewtahna - luomu ja kermaisen pehmeä herkkutahna

Foodin Cashewtahna on samettisen täyteläinen, cashewpähkinöistä valmistettu luomu herkkutahna. Tuoreiden cashewpähkinöiden ominaisuuksia sisältävä tahna sopii niin suolaisten kuin makeidenkin ruokien yhteyteen.

Ihanan pehmeä, luomutuotettu cashewtahna on jauhettu valikoiduista käsinpoimituista ja paahtamattomista cashewpähkinöistä. Pitkällä ja hellävaraisella kivimyllyjauhamisella sekä matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos niin ravinteiden säilymisen kuin samettisen maun ja tekstuuriinkin suhteen!

Käytä cashewtahnaa dippinä tai levitteenä, sekä kastikkeena suolaisten aterioiden, kuten sosekeittojen ja paistettujen kasvisten tai välipalojen kanssa. Loihdi kermaisesta tahnasta kastikkeita käyttämällä erilaisia mausteita kuten mustapippuria, curryä, kurkumaa tai vaikkapa lakritsijauhetta.  

Tahnan kermaisen täyteläinen koostumus on omiaan myös herkkujen täytteenä, kakuissa, muffineissa, piirakoissa eli aivan kaikenlaisissa leivonnaisissa. Käytä tahnaa myös koristeena tai kuorrutteena tuorepuuron, chiavanukkaan, hedelmäsalaatin tai smoothien päällä. Voit halutessani nauttia cashewtahnasta myös sellaisenaan, suoraan suuhun lusikoituna! 

Cashewpähkinän juoksevaa öljyä saattaa nousta tahnan pinnalle, joten sekoita tahna tarvittaessa tasaiseksi ennen käyttöä.

Foodinin cashewtahna on luomu, gluteeniton ja vegaaninen. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Katso videolta Foodinin tarina:

FI-EKO-201

EAN: 6430055212198

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita