Ravinto ja terveys
Foodin | 180 g

Foodin Currydippi, luomu

Mausteinen ja vivahteikas currydippi!
Kanalle, uunijuureksille, itämaisiin patoihin ja kastikkeisiin...
Monikäyttöinen, luomu, vegaaninen!
6,90 €
38,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin luomu Currydippi sopii sellaisenaan dippailuun sekä maustekastikkeeksi salaatille, kasviksille, pastalle ja riisille. Vain luonnon omia, yksinkertaisia raaka-aineita!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin luomu Currydippi

Foodinin mausteinen ja vivahteikas currydippi maustaa kastikkeet ja vie dippailun uudelle tasolle!

Curry-dippikastike valmistetaan mantelista, ja mausteina on käytetty currya, paprikaa, valkosipulia, merisuolaa ja ripausta chiliä. Currydippi on erinomainen pari kanalle, uunijuureksille sekä itämaisille padoille ja kastikkeille.

Vain luonnon omia, yksinkertaisia raaka-aineita sisältävät dippikastikkeet saapuvat uudistamaan herkutteluhetket ja ruoanlaiton! Kastikkeet valmistetaan vain muutamasta raaka-aineesta perinteisellä stone ground -kivimyllymenetelmällä, joka takaa dipeille samettisen tekstuurin ja täyteläisen maun. Dippikastikkeet valmistetaan uusiutuvaa aurinkoenergiaa hyödyntäen Foodinin Vaajakosken tehtaalla.

Monikäyttöiset dippikastikkeet sopivat sellaisenaan dippailuun sekä maustekastikkeeksi salaatille, kasviksille, pastalle ja riisille. Dippikastikkeita voi käyttää myös levitteenä tai vaikkapa hampurilaiskastikkeena! Dippikastikkeita voi myös sekoittaa ruokakerman, kastikkeiden ja patojen joukkoon mausteen tapaan. 

FI-EKO-201

EAN: 6430051824616

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita