Ravinto ja terveys
Foodin | 90 g

Foodin Juustokumina, luomu

Juustokumina kaikenlaisiin kasvis- ja liharuokiin.
Alkuperämaa: Intia.
Luomutuote.
5,90 €
65,56 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodin Juustokumina on itämainen, luomulaatuinen mauste, jolla maustat niin kasvis- kuin liharuoat maittaviksi. Mausteinen, lämmin ja täyteläinen maku kruunaa ruoanlaiton ja ruoka-annokset.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Foodin Juustokumina maustaa kanat, kasvikset ja padat

Foodinin Juustokumina eli jeera tai roomankumina on itämainen mauste, joka sopii hyvin kaikenlaisiin kasvis- ja liharuokiin. Se on oleellinen osa aasialaista sekä meksikolaista keittiötä, ja usein esimerkiksi falafelit sekä chili con carne kaipaavat onnistuakseen juustokuminan aromia. Juustokumina  on myös tärkeässä osassa intialaisessa keittiössä käytetyssä garam masala -maustesekoksessa ja currymaustesekoituksissa. Juustokuminan maku on mausteinen, lämmin ja täyteläinen, ja sitä on helppo käyttää niin padoissa, kastikkeissa kuin marinadeissakin. 

Mausteet ovat yksinkertainen tapa uudistaa tuttuja ruokia ja elävöittää vanhoja reseptejä. Uusien mausteiden kokeilu on helppoa ja hauskaa, ja uusia yhdistelmiä kokeillessa voi tulla keksineeksi vaikka uuden bravuuri-reseptin! Tyypilliset mausteidenkäyttösuositukset tarjoavat inspiraatiota ruokien tuunaukseen, mutta tosiasiassa vain mielikuvitus on rajana, kun mausteilla ryhtyy rohkeasti kokeilemaan! Yksinkertainen pasta, helppo risotto, salaatti tai muut arkiruoat saa helposti maistuviksi nimenomaan mausteilla. Tärkeintä on tasapaino – kun mausteiden käytössä harjaantuu, alkaa hahmottamaan, mikä yrtti tuo esiin minkäkin ruoan aromit ja missä suhteessa maustetta kannattaa käyttää. 

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Katso videolta Foodinin tarina:

EAN: 6430055218985

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita