Ravinto ja terveys
Foodin | 80 g

Foodin Neilikka, luomu

Luomulaatuinen neilikkajauhe Madagaskarista
Neilikka on perinteinen, voimakkaan tuoksuinen ja lämmittävä.
Mausteeksi kuumiin juomiin, leivonnaisiin tai suolaisiin ruokiin.
5,90 €
73,75 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin aito madagaskarilainen neilikkajauhe on paitsi perinteinen glögin maustaja, myös erinomainen lisä levonnaisiin tai vaikkapa hedelmäsalaattiin omenan ja päärynän kaltaisten hedelmien kaveriksi!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Foodin Neilikkajauhe, luomu - aito madagaskarilainen neilikkajauhe

Foodinin aito 100% puhdas ja luomulaatuinen neilikkajauhe Madagaskarista sopii monenlaiseen leivontaan, ruoanlaittoon sekä kuumiin juomiin! 

Vahva neilikka on perinteinen joulumauste, joka tunnetaan muun muassa glögin lämmittävänä maustajana. Neilikkajauhe sopii erinomaisesti esimerkiksi omenan ja päärynän kaltaisten hedelmien pariksi leivonnaisiin tai hedelmäsalaattiin, ja sen voimakkuutta voi pehmentää vaniljaisilla, hunajaisilla mauilla.

Neilikkajauheella maustat myös erilaiset kuumat juomat, leivonnaiset sekä suolaiset ruoat. Sirottele neilikkajauhetta kaakaon tai teen joukkoon, lisää mausteisiin patoihin ja kastikkeisiin, tai kokeile tuunata perinteisiä leivonnaisia, kuten pullia ja kakkuja! 

Neilikka on perinteinen, voimakkaan tuoksuinen ja lämmittävä, vahvan aromaattinen maustekasvi. Neilikkaa voi käyttää kokonaisena tai jauhettuna, ja voimakkuutensa ansiosta pienen pieni määrä riittää.

Foodinin luomulaatuinen neilikkajauhe ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Katso videolta Foodinin tarina:

FI-EKO-201

EAN: 6430055218466

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita