Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
20%
Kookossokeri
Kookossokeri
Kookossokeri
säästät 0.52 EUR
Foodin |230 g

Kookossokeri

Luonnollinen makeuttaja.
Sisältää mineraaleja ja muita ravintoaineita.
Ei nosta verensokeria radikaalisti.
2.08 EUR
2.60 EUR
9.04 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Foodinin kookossokeri valmistetaan 100 % käsityönä kookospalmun kukinnoista saatavasta nektarista eettisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti. Luonnollinen ja ekologinen makeuttaja on hyvä vaihtoehto myös diabeetikoille.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Kookossokeri on aromaattinen, karamellisen paahteinen makeuttaja

Foodinin kookossokeri on maailman ekologisimmaksi makeuttajaksi tituleerattu luonnollinen makeuttaja. Foodinin kookossokeri valmistetaan 100% käsityönä kookospalmun kukinnoista saatavasta nektarista eettisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti. 

Kookossokeria voidaan tuottaa useista eri kookospalmulajikkeista, joita on olemassa jopa yli 1600 erilaista. Valitettavasti useiden palmujen kohdalla sademetsiä joudutaan niiden hyödynnettävyyden vuoksi kaatamaan. Foodinin kookossokeri valmistetaan ainoastaan eettisesti hyödynnetyistä kookospalmuista (Cocos nucifera).

 Kookossokerin valmistus tapahtuu käsityönä keittämällä kookosnektari kasaan erityisen hellävaraisesti. Valmistustavan vuoksi kookossokeri ei ole niin karamellisoitunutta, kuin se normaalisti saattaa olla. Samasta syystä myös sokerin sävy on normaalia vaaleampi.

Kookossokeri on makunsa, ravinnetiheytensä ja ekologisuutensa vuoksi ehdottomasti yksi parhaista saatavilla olevista kidemäisistä makeuttajista. Se sisältää runsaasti mineraaleja ja muita ravintoaineita, jotka ovat kokonaan poistettu valkaistusta sokerista. 

Kookossokerin maku on hyvin lähellä intiaanisokeria, mutta karamellimainen vivahde tekee siitä erityisen rakastettavan sekä monien huippukokkienkin suosikin makeutuksessa. 

 Käytä kookossokeria tavanomaisen sokerin tavoin jälkiruoissa, leivonnassa, lämpimissä juomissa, kylmissä mocktaileissa sekä puuron, jogurtin ja lettujen päällä. Vinkki: Yhdistä kookossokeri ja stevia leivonnassa, smoothiejuomissa tai esimerkiksi raakasuklaan valmistuksessa.

 Kookossokerilla on muihin sokereihin verrattuna erittäin alhainen glykeeminen indeksi (GI 35), jonka vuoksi se ei nosta verensokeria radikaalisti. Tämä tekee sokerista hyvän vaihtoehdon esimerkiksi diabeetikoille*. 

*Lähde: Food and Nutrition Research Institute & Department of Science Technology of the Philippines. The Philippine Food and Nutrition Research Institute, COMPARISON OF THE ELEMENTAL CONTENT OF 3 SOURCES OF EDIBLE SUGAR – Analyzed by PCA-TAL, Sept. 11, 2000. (MI Secretaria et al, 2003) in parts per million (ppm or mg/li), USD

 

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

 

 

EAN: 6430055215946

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...