Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Ksylitoli-koivusokeri
Ksylitoli-koivusokeri
Ksylitoli-koivusokeri
Foodin|200 g

Ksylitoli-koivusokeri

Mainio korvike tavalliselle sokerille.
Sopii myös leivontaan.
Ei sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
4.9 EUR
24.50 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Koivusokeri eli ksylitoli (xylitol) on täysin luonnollinen pöytämakeuttaja, joka kestää myös kuumentamista ja soveltuu siten myös leivontaan. Tuotteella on matala glykeeminen indeksi, jonka ansiosta koivusokeri kohottaa verensokeria hyvin hitaasti.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Koivusokeri on viileän raikas makeuttaja

Koivusokeri eli ksylitoli (xylitol) on täysin luonnollinen pöytämakeuttaja. Koivusokerin makeusaste on lähes sama kuin tavanomaisessa sokerissa. Makeutensa lisäksi se maistuu viileän raikkaalle. Useat asiakkaat suosittelevat koivusokeria juurikin sen aidon hyvän makunsa vuoksi.

Koivusokeri on loistava korvike tavanomaiselle sokerille ja rakenteensa ansiosta sitä voi käyttää “tavallisen” sokerin tavoin kaikkeen makeuttamiseen. Ksylitoli kestää kuumentamisen, joten se sopii erinomaisesti myös leivontaan. 

Koivusokerin sisältämä ksylitoli edistää hampaiden terveyttä. Sen kemiallisen rakenteen ansiosta kariesta aiheuttavat bakteerit eivät pysty käyttämään sitä ravintonaan. Koivusokerin glykeeminen indeksi on matala (GI 7), joten se kohottaa verensokeria hyvin hitaasti. 

 

Runsaasti nautittuna ksylitoli saattaa aiheuttaa laksatiivisia oireita. Voit kuitenkin helposti välttää tämän vaikutuksen aloittamalla maistelun pienempinä annoksina.

Raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. 

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

 

 

EAN: 6430055211658

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...