Ravinto ja terveys
Mielihyvin | 350 g

Mielihyvin Hunajapurkki, luomu

Pastöroimaton, kotimainen luomuhunaja.
Tuotetaan Komppa-Seppälän tilalla luonnonmukaisesti ja kestävästi.
Lempeän täyteläistä ja samettisen sileää.
9,50 €
27,14 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Mielihyvin -hunaja on pastöroimatonta ja syntyy puhtaassa suomalaisessa luonnossa. Erittäin korkealaatuinen hunaja tuotetaan Komppa-Seppälän tilalla luonnonmukaisesti ja kestävästi. Hyvänmakuinen hunaja on lempeän täyteläistä ja samettisen sileää.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Mielihyvin -hunaja on pastöroimaton ja kotimainen laadukas luomuhunaja

Mielihyvin hunaja tunnettiin pitkään Voi Hyvin -nimellä, mutta on nimenvaihdosta huolimatta samaa herkullista ja laadukasta hunajaa kuin aina ennenkin. Luomulaatuinen hunaja syntyy Suomen puhtaassa luonnossa Komppa-Seppälän tilalla, jossa se tuotetaan luonnonmukaisin ja kestävin periaattein. Maultaan ja koostumukseltaan hunaja on lempeän täyteläisen ja samettisen sileä herkku! Maku on peräisin ketojen ja metsien kukista, kuten apilasta, vadelmasta, mustikasta, puolukasta, maitohorsmasta ja kanervasta. Hunajan siitepölypitoisuus on erittäin korkea, sillä tuotantoprosessissa hunajan joukkoon sekoittuu tavanomaista runsaammin siitepölyä. Se saattaa olla yksi syy siihen, miksi hunajaa pidetään niin hyvänmakuisena.

Mielihyvin-hunaja on koostumukseltaan myös erittäin hienokiteistä. Luonnollisen kiteytymisen aikana hunajaa vaivataam hitaasti ja huolellisesti, jolloin sen rakenteesta tulee pehmeää ja suussa sulavaa. Hienokiteisyys tuo hunajaan myös kauniin helmenhohtoisen vaalean värin. Mielihyvin-hunaja pysyy pehmeänä ja notkeana aina parasta ennen -päivään saakka eikä se kovetu pakkauksessa. Hunajassa on tallella kaikki hunajan hyvät ominaisuudet, koska sitä ei kuumenneta juoksevaksi.

Luomuhunajan käyttö tuottaa pölytyshyötyä luonnolle ja ekologinen, resursseja säästävä tuotanto estää omalta osaltaan ympäristön ylikuormitusta ja ilmastonmuutosta. Kun luonto huomioidaan tuotannossa, voi kuluttajakin hyvin ja voi mielihyvin käyttää tuotteita.

Mielihyvin-hunajaa löytyy kahdessa erilaisessa pakkauksessa, kartonkipurkissa ja puristettavassa tuubissa. Kartonkipakkauksessa herkullinen hunaja on helposti lusikoitavaa ja hiukan jähmeämpää, jotta se ei valu pitkin pöytää. Hauduta kuppi teetä, lisää lusikallinen hunajaa ja leppoisa teehetki on valmis.

Kokeile, kumpi pakkaus sopii sinulle!

Luomusertifikaatti FI-EKO-201

EAN: 6419641014088

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita