Ravinto ja terveys
Foodin | 350 g

Hieno Merisuola+merileväjodi

Ainutlaatuinen sekoitus merisuolaa ja merilevä-jauhetta.
Käytä kaikenlaiseen ruoanlaittoon tai lisää keitin-veteen.
Merileväjauhe on luonnollinen jodin lähde.
4,90 €
14,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodin Hieno Merisuola+merileväjodi on laadukkaan Guérande-merisuolan ja merileväjauheen sekoitus. Mineraalirikas, luontaista jodia sisältävä suola ruoanlaittoon ja maustamiseen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Foodin Hieno Merisuola+merileväjodi on mineraalirikas mauste kaikenlaiseen ruoanlaittoon

Foodinin Merisuola+merileväjodi on laadukkaan Guérande-merisuolan ja merileväjauheen sekoitus. Merellinen suola kaikenlaiseen ruoanlaittoon!

Foodinin merisuola on käsittelemätöntä, puhdasta ja luonnostaan mineraalirikasta. Sisältää myös luontaista jodia. Laadukas Guérande-merisuola on peräisin Ranskan Guéranden niemimaalta. Siellä suola kerätään käsin kesäaikaan, perinteisiä kelttiläisiä menetelmiä hyödyntäen. Suola valmistetaan haihduttamalla merivedestä suola esiin auringon lämmössä ja Nature et Progres-sertifikointi takaa, että suola täyttää luomustandardin.

Guérande-merisuola on väriltään hennon harmaata ja maultaan miedon pehmeää ja aromaattista. Siksi tämä suola onkin niin oivallinen kaikessa ruoanlaitossa ja maustamisessa! Merilevällä täydennetty suola maistuu ja tuoksuu hennosti merelliseltä, mutta levän aromi häivyttyy ruoanlaitossa melkein täysin muiden makujen alle. 

Suolaa ei käsitellä lainkaan eikä lisätä mitään ylimääräistä.

EAN: 6430055216080

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita