Ravinto ja terveys
Foodin | 180 g

Foodin Aprikoosi, luomu

Monipuolinen makeuttaja ja herkullinen naposteltava!
Leivontaan, jälkiruokiin, hilloon...
Rikittömiä.
3,50 €
19,44 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin kuivatut luomuaprikoosit ovat maukkaita ja pehmeitä ja ne sopivat naposteluun, ruuanlaittoon ja leivontaan! Aprikoosit ovat rikittömiä ja ne voidaan nauttia huoletta kuorineen.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Aprikoosi, luomu

Foodinin Aprikoosi on aurinkoinen naposteltava ja monipuolinen makeuttaja. Luomulaatuiset aprikoosit tuovat herkullisen lisän makeisiin leivonnaisiin ja hedelmäisyyttä kaipaaviin jälkiruokiin. 

Pehmeän koostumuksensa ansiosta aprikoosit sopivat erityisen hyvin meheviin leivonnaisiin ja kakkuihin sekä evässekoituksiin, jotka kaipaavat suolaisen ja rapsakan lisäksi jotain makeaa. Liottamalla aprikooseista saa entistä pehmeämpiä, jolloin ne sekoittuvat hyvin kesäisen smoothien joukkoon. Aprikooseista on mahdollista valmistaa myös herkullista hilloa. Monen mielestä aprikoosti maistuvat kuitenkin parhaalta ihan sellaisenaan naposteltuna. Kokeile myös dipata sulaan raakasuklaaseen! 

Foodinin aprikoosit ovat rikittömiä, eikä niitä ole käsitelty sulfiitilla. Ne voidaan siis nauttia huoletta kuorineen! Kuivatuista aprikooseista on poistettu kivi.

Aprikoosihedelmä on alunperin kotoisin Kiinasta, jossa aprikoosipuita viljeltiin jo tuhansia vuosia ennen ajanlaskun alkua. Aprikoosin rantauduttua Eurooppaan kreikkalaiset ja roomalaiset nimesivät keltaisen, täyteläisen pehmeän hedelmän “Auringon kultamunaksi”. Siitä asti aprikoosit ovat olleet yksi suosituimmista kivellisistä hedelmistä kautta maailman, ja niitä hyödynnetään laajalti niin jälkiruoissa kuin osana hedelmäisiä kasvis- ja kanakastikkeita sekä patoja. 

FI-EKO-201

EAN: 6430055215793

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita