Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
foodin-mantelijauho-350g
foodin-mantelijauho-350g
foodin-mantelijauho-350g
Foodin|350 g

Mantelijauho luomu

Leivontaan ja ruuanlaittoon.
Vegaaninen ja gluteeniton luomutuote.
Ei sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
9.90 EUR
28.29 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€

Foodin mantelijauho on pehmeän maukas ja sopii monipuolisesti sekä suolaiseen että makeaan leivontaan ja ruuanlaittoon. Tuote valmistetaan kuorituista manteleista.

Tuotekuvaus
Ainesosat
Ravintosisältö

Mantelijauho on pehmeää ja miedon makuista jauhoa, joka valmistetaan kuorituista manteleista. Se sopii monipuolisesti leivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelijauhomme makeat mantelit viljellään Italiassa. Mantelijauho on valmistettu pähkinää muistuttavista ravinteikkaista ruskeista siemenistä, manteleista. Mantelit maistuvat usein myös niille, joiden ruokavalioon pähkinät eivät tyypillisesti sovi. Mantelijauho sopii myös vähähiilihydraattiseen ja ketogeeniseen leivontaan. Mantelijauho ei ole pelkästään käyttöominaisuuksiltaan monipuolinen, vaan se sopii myös useimmille allergikoille ja on tärkeä raaka-aine monissa erityisruokavalioissa. Pehmeän rakenteensa ansioista se tekee leipomisesta miellyttävää ja lopputuloksesta suussasulavaa.

NÄIN KÄYTÄT MANTELIJAUHOJA

Perinteisesti mantelijauhosta on valmistettu macaron-leivoksia ja mantelimassaa. Se sopii sellaisenaan loistavasti myös juusto- ja raakakakkujen pohjaksi sekä suussa sulaviin suklaafondantteihin! Miedon maun ansiosta mantelijauho soveltuu niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelijauhoista voit valmistaa sekä raakoja että kypsennettyjä vähähiilihydraattisia leivonnaisia, kakkuja, lettuja, keksejä ja leipiä. Ominaisuuksiensa vuoksi mantelijauho on yksi ketogeeniseen leivonnan suosituimmista raaka-aineista! Luontaisesti gluteenittomana raaka-aineena jauho sopii myös keliaakikoille. Mantelijauholla voit korvata lähes kaikki leivonnassa ja ruoanlaitossa käytettävät jauhot. Pelkästään mantelijauhosta valmistetussa leipomuksessa koostumus ei välttämättä ole yhtä kiinteä, joten suosittelemme käyttämään sen kanssa esimerkiksi riisijauhoa tai tattarijauhoa. Runsaskuituinen mantelijauho imee normaalia enemmän nestettä, jolloin taikinan nestemäärää on hyvä lisätä, tai vähentää hieman kuivien aineiden määrää. Mantelijauhosta puuttuu gluteenilliselle jauholle tyypillinen sitko, minkä vuoksi se ei käyttäydy leivottaessa samalla tavalla. Sitkon saat lisäämällä taikinaan psylliumkuitua, joka sitkon lisäksi tekee taikinasta helpommin työstettävän.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

 

EAN: 6430055211689

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...