Ravinto ja terveys
Foodin | 250 g

Foodin Medjool-taateli, luomu

Maukkaita, pehmeitä ja meheviä taateleita!
Leivontaan, ruoanlaittoon tai vaikkapa naposteluun.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
4,90 €
19,60 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Medjool-taatelit ovat herkullisen pehmeitä ja maukkaita! Taatelit toimivat erinomaisena luonnollisena makeuttajana ja sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon sekä leivontaan.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Medjool-taateli, erityisen makea ja mehevä!

Medjool-taateli on erityisen arvostettu taatelilajike sen erityisen herkullisen maun ja ainutlaatuisen pehmeyden sekä mehevän koostumuksensa vuoksi.

Taatelit ovat perinteisesti Lähi-Idässä yleisesti käytetty hedelmä, ja ne ovat levinneet monikäyttöisyytensä vuoksi myös muihin maailman keittiöihin. Taatelit tunnetaan yhtenä maailman makeimmista hedelmistä, ja niitä käytetään ruoanlaitossa, leivonnassa, patukoissa sekä välipaloissa.

Makeuta leivonnaiset ja jälkiruoat taateleilla! Erityisen hyvin medjool-taatelit sopivat osaksi raakakakkuja ja muita vegaanisia leivonnaisia ja välipaloja. Taateleita voi paloitella osaksi granolaa tai vanukasta, tai niistä voi valmistaa herkullista, täyteläistä hilloa.

Foodin Medjool-taatelit sopivat erinomaisesti myös sellaisenaan naposteluun! Huomaathan, että taatelit sisältävät kiven, joten muista poistaa kivi ennen, kuin nautit taateleita.

Taatelipuu on yksi maailman vanhimmista viljellyistä puista. Taatelit kasvavat suurissa tertuissa, ja yksi taatelipalmu voi tuottaa jopa yli 150 kiloa taatelia.

Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

FI-EKO-201

EAN: 6430048230314

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita