Ravinto ja terveys
Foodin | 150 g

Foodin Kookoslastu, luomu

Luomulaatuinen kookoslastu.
Viimeistelee annoksen kuin annoksen kauniiksi.
Valmistetaan tarkoin valittujen kookospähkinöiden lihasta.
2,60 €
17,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodin kookoslastut ovat herkullinen, trooppinen ja rapea herkku, joilla viimeistelet annoksen kuin annoksen näyttämään upealta. Luomulaatuiset kookoslastut valmistetaan tarkoin valittujen kookospähkinöiden lihasta.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Kookoslastu viimeistelee annoksen kuin annoksen

Foodinin Kookoslastu on herkullinen, trooppinen ja rapea herkku, joka kruunaa herkut ja jälkiruoat. Kookoslastut on valmistettu tarkoin valittujen kookospähkinöiden lihasta. Kookospähkinästä saadaan myös kookoslastuista jauhettuja kookoshiutaleita, kookosöljyä, kookosmaitoa sekä kookoskermaa.

Kookoslastuilla on kookokselle ominainen herkullinen, pehmeän eksoottinen maku. Ne on käsitelty lempeästi matalassa lämpötilassa, jolloin niiden luontaiset ravinteet ja aurinkoinen säilyvät paremmin suomalaisiin kotikeittiöihin asti. 

Näin käytät kookoslastuja

Kookoslastut sopivat loistavasti viimeistelemään kauniit ruoka-annokset! Ne sopivat täydellisesti kuohkean smoothien tai kuppikakkujen päälle, niillä saa aikaan kauniita efektejä tummaa suklaakakun pintaa vasten, ja ne näyttävät upeilta pilkahdellessaan kullanväristen keksien pinnassa. Kookoslastut sopivat koristelun lisäksi myös varsinaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon, ja niitä lisätään usein osaksi pähkinä- ja marjasekoituksia, puuroja sekä kotitekoista mysliä ja granolaa. 

Kookoslastujen pehmeä, makea aromi sopii myös suolaiseen ruoanlaittoon, ja niitä voi sekoittaa esimerkiksi itämaisten maustekastikkeiden joukkoon taittamaan tulisuutta. Myös mausteiset pataruoat ja esimerkiksi kana saavat syvyyttä herkullisesta kookoksesta. 

Luomulaatuiset kookoslastut 

Foodinin kumppani Filippiineillä kouluttaa viljelijöitä luonnonmukaiseen ja kestävämpään viljelyyn, jotta sekä viljelijät perheineen että ympäristö voisi paremmin. He maksavat suoraan viljelijöille Fair Trade premium -korvauksen. Tämän lisäksi he toteuttavat erilaisia hankkeita parantaakseen kyläläisten elinolosuhteita paikallisen Fair Trade -organisaation kanssa. Vuosien 2012 – 2015 välissä Barangayn kylään rakennettiin puhtaan juomaveden takaamiseksi porakaivoja, joista viljelijöidemme lisäksi myös koko kylän asukkaat hyötyvät. Kylään asennettiin myös aurinkopaneeleita, josta kyläläiset saavat sähköä perustarpeisiinsa. Kesäkuussa 2017 viljelijäperheiden lapsille lahjoitettiin koulua varten reput koulutarvikkeineen. Yhdessä kumppanimme kanssa olemme mukana myös istuttamassa puita viljelijöille, jotka he voivat myydä eteenpäin ansaitakseen enemmän tuloja.

Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Katso videolta Foodinin tarina:

EAN: 6430051821370

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita