Ravinto ja terveys
Foodin | 200 g

Foodin Kuorittu manteli, luomu

Kuorittu manteli sopii monipuolisesti leivontaan ja ruoanlaittoon.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pehmeän ja lempeän makuinen.
6,90 €
34,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodin Kuoritut mantelit sopivat monipuolisesti käytettäväksi leivontaan ja ruoanlaittoon. Italian Sisiliasta peräisin olevat mantelit eivät sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodinin Kuoritut mantelit sopivat kaikkeen leivontaan ja ruoanlaittoon!

Manteli on pehmeän ja lempeän makuinen pähkinää muistuttava siemen. Mantelin monipuolinen koostumus tekee siitä erinomaisen välipalan ja apurin kaikenlaisessa ruoanlaitossa. 

Mantelit ovat herkullisia osana wokkeja, pataruokia ja kastikkeita. Ne sopivat loistavasti keittojen joukkoon, ja niitä voi ripotella mukaan muihinkin kasvis- ja kalaruokiin. Makeassa leivonnassa mantelit maistuvat parhaiten kekseissä, välipalapatukoissa ja kakkupohjissa. Mantelista valmistuu myös herkullinen maito, joka on erinomainen vegaaninen vaihtoehto perinteisille maitotuotteille.

Manteli on klassikko myös perinteisissä suomalaisissa ruoissa. Valkoinen kala ja manteli ovat erinomaisen maukas yhdistelmä, ja manteleita voi tuttuun tapaan tipauttaa muutaman mausteisten talvijuomien kuten glögin tai kaakaon joukkoon.

Foodinin mantelit ovat peräisin Italian Sisiliasta. Säilytä mantelit tiiviisti suljettuina kuivassa ja viileässä. 

Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Katso videolta Foodinin tarina:

EAN: 6430055215472

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita