Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Nokkosen lehtijauhe, luomu
Nokkosen lehtijauhe, luomu
Nokkosen lehtijauhe, luomu
Foodin|150 g

Nokkosen lehtijauhe, luomu

Monipuoliseen ruoanlaittoon! Kokeile vaikkapa taikinoihin, keittoihin tai kastikkeisiin.
Valmistetaan villinä kasvaneista nokkosista.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
8.9 EUR
59.33 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin nokkosen lehtijauhe eli nokkosjauhe valmistetaan kylmäkuivattamalla villinä kasvaneita nokkosia. Käytä monipuolisesti ruoanlaittoon aina vihersmoothieista lettutaikinaan!
Tuotekuvaus
Ainesosat
Tuotearvostelu

Nokkosjauhe on monipuolinen vihreä voima

Nokkonen on villivihannesten kenties tunnetuimpia herkkuja. Foodinin nokkosen lehtijauhe eli nokkosjauhe valmistetaan kylmäkuivattamalla villinä kasvaneita nokkosia.

Käytä nokkosjauhetta monipuolisessa ruoanlaitossa mm. lettu- ja leipätaikinaan, keittoihin, muhennoksiin, munakkaaseen, kastikkeisiin, salaatteihin, pestotyyppisiin tahnoihin ja levitteisiin sekä risottoihin ja piiraisiin. Sekoita hienojakoista nokkosta myös smoothien, viherjuomien ja teen joukkoon. Nokkonen soveltuu loistavasti pinaatin sijaan käytettäväksi myös esimerkiksi letuissa.

Joidenkin suuhun viherjauheiden maku voi aluksi tuntua vahvalta. Etenkin jos käytät viherjauheita viherjuomissa tai smoothieissa, on kitkerää makua helppo pehmentää happamalla sitruksella, kuten vaikkapa sitruunamehulla. Voit yhdistää viherjauheiden kanssa myös hyviä öljyjä, kuten laadukasta oliiviöljyä. Myös rasva peittää viherjauheen kitkerää makua ja parantaa rasvaliukoisten yhdisteiden imeytymistä.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

EAN: 6430051826962

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...