BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
20%
Lehtikaalijauhe
Lehtikaalijauhe
Lehtikaalijauhe
säästät 2.58 EUR
Foodin|200 g

Lehtikaalijauhe

Lehtikaalissa karotenoideja, folaattia ja C-vitamiinia.
Käytä viherjuomissa, taikinoissa tai smoothiessa.
Ei säilöntä- tai lisäaineita.
10.32 EUR
12.90 EUR
51.60 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Lehtikaalijauhe on suosittu viherjauhe etenkin erilaisten viherjuomien maustamisessa sekä ruoanlaitossa. Tällä tuunaat kaiken smoothieista munakkaaseen astetta terveellisemmäksi!
Tuotekuvaus
Ainesosat

Lehtikaalijauhe on keittiön luottovihreä

Lehtikaalijauhe on suosittu viherjauhe etenkin erilaisten viherjuomien maustamisessa sekä ruoanlaitossa. Kylmäkuivattu lehtikaalijauhe sisältää kaikki lehtikaalin tärkeät ravinteet aina vitamiineista kivennäisaineisiin sisältäen runsaasti muun muassa karotenoideja (A-vitamiini), folaattia sekä C-vitamiinia.

Lehtikaalijauhetta on helppo käyttää niin veden tai mehun seassa viherjuomissa kuin vaikkapa piirakoissa, muhennoksissa, lettutaikinassa, kikhernemunakkaan päälle sekä erilaisissa kastikkeissa lisämausteena. Voit myös lisätä 1 tl – 1rkl lehtikaalijauhetta smoothiesi joukkoon tai viimeistellä raikkaan ruokaisan salaattisi täyteläisellä lehtikaalijauheella.

Suositut ja helppokäyttöiset viherjauheet sisältävät vihreiden hyviä ominaisuuksia tiiviissä muodossa ja suosio perustuukin nimenomaan helppokäyttöisyyteen ja hyvään säilyvyyteen.

 

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

EAN: 6430055210194

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...