Ravinto ja terveys
Foodin | 200 g

Foodin Viherjauhe, luomu

Helppokäyttöinen ja monipuolinen yhdistelmä maailman ravinnetiheimpiä viherkasveja!
Sisältää vehnänorasta, ohranorasta, pinaattia, spirulinaa, lehtikaalia, nokkosta, chlorellaa.
Käytä veden tai mehun seassa, erilaisissa viherjuomissa sekä smoothieissa.
19,90 €
99,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin helppokäyttöinen Viherjauhe sopii jokaiseen päivään! Viherjauhe on monipuolinen yhdistelmä maailman ravinnetiheimpiä viherkasveja sekä maalta että vedestä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Viherjauhe - helppo tapa lisätä arvokkaita ravinteita ruokavalioon

Foodinin suosituimpiin vihertuotteisiin lukeutuva Viherjauhe on erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen yhdistelmä maailman ravinnetiheimpiä viherkasveja sekä maalta että vedestä. Viherjauhe sopii sinulle, joka arvostat helppoutta ja haluat lisätä arvokkaita ravinteita ruokavalioosi!

Viherjauhesekoitukseen käytettävät viherjauheet ovat kylmäkuivattuja kasvien ravinteiden säilymisen ja parhaan imeytyvyyden takaamiseksi. Jauhesekoituksen sisältämät luomulaatuiset vehnänoras, ohranoras, pinaatti, spirulina, lehtikaali, nokkonen ja chlorella tarjoavat vihreiden parhaat ominaisuudet kätevästi yhdessä.

Käytä viherjauhetta veden tai mehun seassa, erilaisissa viherjuomissa sekä smoothien joukossa. Foodinin viherjauhe sopii erinomaisesti myös raakaleivontaan tasapainottamaan makeita herkkuja. Joillekin viherjauheen maku saattaa aluksi tuntua liian vahvalta. Tällaisessa tilanteessa voi kokeilla happamia sitruksia: lisää esimerkiksi tilkka hapanta sitruunamehua viherjuoman joukkoon tai sekoita joukkoon raikasta, sitruksen makuista elektrolyyttijauhetta.

Yhdistele viherjauheiden ja -tablettien kanssa aina laadukkaita öljyjä, kuten herkullista oliiviöljyä. Myös rasva peittää kitkerää makua ja parantaa rasvaliukoisten yhdisteiden imeytymistä.

Katso videolta Foodinin tarina:

EAN: 6430055210743

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita