BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
20%
Puhdistamo Luomu Viherjauhe (L)
Puhdistamo Luomu Viherjauhe (L)
Puhdistamo Luomu Viherjauhe (L)
säästät 3.18 EUR

Puhdistamo Luomu Viherjauhe (L)

Tarkkaan valittu sekoitus luonnon viherjauheita
Vihreä boostaus elimistöllesi
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
12.72 EUR
15.90 EUR
254.40 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Puhdistamo Luomu Viherjauhe on luonnollinen voimajauhe hyvinvoinnin lisäämiseksi. Se sisältää tarkkaan valitus sekoituksen spirulinaa, chlorellaa, vehnänoras- ja ohranorasmehujauhetta, lehtikaalia sekä sinimailasta. Ainesosat ovat puhtaita ja luomulaatuisia. Käytä esimerkiksi smoothiessa tai nauti sellaisenaan veteen sekoitettuna.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Puhdistamon Luomu-Viherjauhe on helppokäyttöinen ja todella toimiva tuote hyvinvointisi tueksi ja elinvoimasi lisäämiseksi. Puhdistamon Luomu-Viherjauhe on täyttä tavaraa ja ravintoaineita tulvillaan - siitä on kokonaan jätetty pois turhaa tilaa vievä, liukenematon selluloosakuitu, jota suurin osa tavanomaisista viherjauheista pitää sisällään.

Puhdistamon vihrerjauhe koostuu osasta maailman ravinnerikkaimpia viherkasveja. Mukana ovat seuraavat kasvikunnan luomulaatuiset supertähdet: spirulina, chlorella, vehnänoras, ohranoras, lehtikaali sekä sinimailanen.

1. Spirulinasta saa paljon harvinaista fykosyaniini -nimistä yhdistettä, joka auttaa suojaamaan soluja haitalliselta UV-säteyilyltä. Lisäksi sen on todettu suojelevan maksaa rasitukselta sekä auttavan kehon puhdistusprosessissa. Spirulinassa on runsaasti mineraaleja, hivenaineita sekä myöskin harvinainen hyvän mielen välittäjäaine PEA (fenyylietyyliamiini), jota löytyy esimerkiksi kaakaosta.

2. Chlorella sisältää pelkästään sille erityisen kasvutekijän, CGF:n. Tämä mikrolevä nelinkertaistaa kokonsa vuorokaudessa - se on mitä luultavammin nopeiten kasvava kasvi koko maailmassa. CGF auttaa terveitä soluja uusiutumaan nopeammin sekä tasapainottaa suolistoflooraa auttamalla hyödyllisiä bakteereja kasvamaan tehokkaammin. Tämän lisäksi se kelatoi tehokkaasti raskasmetalleja sekä muita myrkkyjä, joille keho on saattanut altistua. Spirulina & chlorella sisältävät huikeat 65%-71% proteiinia!

3. Oraat sisältävät enemmän vitamiineja, mineraaleja sekä entsyymejä kuin mikään muu maassa kasvava kasvi.

4. Mukaan on lisätty vielä lehtikaali ja sinimailanen syventämään entisestään vihreiden spektriä. Lehtikaali sisältää runsaasti beetakaroteenia, K-vitamiinia sekä bioaktiivista kalsiumia. Siinä on myös viherkasviksi huomattava määrä luteiinia sekä zeaksantiinia, joista molemmat karotenoidit ovat huomattavan tärkeitä muunmuassa silmille. Sinimailanen taas on erityisen tarkka valitessaan mineraaleja, joita se imee maasta. Se sisältää laajan kirjon vitamiineja (A (beetakaroteeni), B, C, E, K) ja lisäksi hurjasti hieman harvinaisempia mineraaleja.

Lehtikaalia sekä sinimailasta on sekoituksessa vain hieman, pääosissa olevien levien sekä oraiden täydennykseksi.

LUOMU FI-EKO-201

EAN: 6430039220577

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...