Ravinto ja terveys
Terranova | 454 g

Terranova Life Drink -ravintojauhe 454 g

Ravitseva ja kokonaisvaltainen ravintojauhe.
Neutraalin makuinen ja helppokäyttöinen.
Niille, jotka haluavat täydentää päivittäistä ravitsemustaan!
69,90 €
153,96 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Terranova Life Drink on kokonaisvaltainen ravintojauhe, joka ei sisällä ainoastaan viherjauheita, vaan myös entsyymejä, probiootteja, kasviproteiineja ja rasvahappoja!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Terranova Life Drink, kasvi-yrtti-rasvahappo-maitohappobakteeri-entsyymivalmiste

Tankkaa itseesi elinvoimaa!

Terranovan asiantuntijatiimin pitkän suunnittelutyön tuloksena syntyi Terranova Life Drink, Terranova-ravintolisäsarjan lippulaiva. Terranova Life Drink on erittäin ravitseva ja kokonaisvaltainen ravintojauhe, joka ei sisällä pelkästään viherjauheita, vaan myös suolistoa tukevia entsyymejä, kasviproteiineja ja rasvahappoja!

Terranova Life Drink on kehitetty sinulle, joka haluat valita luonnollisen ja kokonaisvaltaisen tavan ylläpitää hyvinvointiasi ja täydentää päivittäistä ravitsemustasi. Life Drink on neutraalin makuinen ja helppokäyttöinen – jauhe sekoittuu helposti veteen ja rikastaa myös smoothiet ja tuorepuurot.

Life Drink sisältää runsaasti kasviproteiineja, luomulaatuisia ja tuorepakastekuivattuja kasvi- ja marjajauheita, siitake- ja reishisienijauheita, ruuansulatusentsyymejä, maitohappobakteereita, rasvahappoja sekä kuituja.

Tasapainotettu kasviproteiinisekoitus: tuotteen kasviperäinen aminohappokoostumus on optimaalinen herne- ja riisiproteiinien ansiosta.

Riisinlesejauhe: stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia ja alfalipoiinihappoa.

Leväjauheet: spirulina- ja klorellajauheet sisältävät runsaasti klorofylliä, karotenoideja, helposti sulavia proteiineja, entsyymejä, vitamiineja ja hivenaineita.

Viherjauheet: tuorepakastusmenetelmällä valmistetut kasvijauheet sisältävät muun muassa sulforafaania, indoli-3-karbinolia, glukosinolaatteja, karotenoideja, klorofylliä, entsyymejä, vitamiineja ja hivenaineita.

Marjajauheet: kaikki tuorepakastekuivatut marjajauheet on valittu runsaiden flavonoidi- ja karotenoidi-pitoisuuksien vuoksi. Eriväriset marjat sisältävät toisiaan täydentäviä väripigmenttejä: sinisiä, violetteja, oransseja ja keltaisia (esimerkiksi antosyaniineja, proantosyanidiineja, katekiineja, kversetiiniä, kamferoleja, luteiinia, lykopeenia, kseaksantiinia ja beetakaroteenia).

Omega-3, -6, ja -9-rasvahapot: Life Drink sisältää omega-3, -6 ja -9-rasvahappoja parhaassa 2:1:1-suhteessa. Niitä saadaan pellavansiemenöljystä, purasruohoöljystä sekä oliiviöljystä.

Sienijauheet: reishi-sieni sisältää runsaasti betaglukaaneja ja polysakkarideja. Shiitakesieni sisältää betaglukaanien ryhmään kuuluvia lentinaaneja.

Maitohappobakteerit: maitohappobakteerit ovat erittäin elinkykyisiä ja kestävät hyvin mahahappoja. Ravintojauheeseen lisätyt arabinogalaktaani ja stabiloitu riisinlese ovat hyviä maitohappobakteereiden kasvualustoja.

Ruuansulatusentsyymit: Life Drink-valmisteen entsyymit ovat stabiileja ja toimivia laajalla pH-alueella koko ruoansulatuskanavassa. Entsyymiyhdistelmää ei ole suunniteltu pilkkomaan pelkästään proteiineja, tärkkelystä ja rasvoja vaan myös vaikeasti sulavia oligosakkarideja (esimerkiksi raffinoosi) ja disakkarideja, kuten laktoosia ja sakkaroosia. Entsyymiyhdistelmän vaikutusta on tehostettu inkiväärin juurella.

Tuote on 100 % lisäaineeton, makeuttamaton ja vegaaninen. 

EAN: 5060203792015

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita