Foodin Mangopalat ovat mehevä ja makea herkku
Foodinin Mangopala sopii täydellisesti naposteluun, sillä Haden-lajikkeen mango on makea ja herkullisen pehmeä. Hellävaraisen kuivauksen ansioista kuivatut mangot ovat meheviä ja poikkeuksellisen makeita. Syö sellaisenaan tai kokeile osana omia evässekoituksia ja smoothieita. Voit käyttää mangopaloja myös esimerkiksi jälkiruokien koristeena. Monikäyttöinen ja luomu makeannälän taltuttaja!
Mango on trooppinen puu, joka kasvaa monsuuni-ilmastossa, jossa on selkeä sadekausi ja kuivakausi. Sadekausien aikana mango kasvaa parhaiten ja kuivina aikoina puhkeaa kukkaan. Mangon hedelmien kypsyminen kestää yleensä noin neljästä viiteen kuukauteen kukinnasta.
Foodinin mangot viljellään Perun rannikolla, jossa ne saavat runsaasti raikasta merituulta sekä ravinteita maaperästä.
Mangon hedelmät ovat pitkulaisia ja sen kuori on sileäpintainen. Hedelmäliha on pehmeää, keltaista ja sisältää kuituja. Foodinin mangot poimitaan käsin, jolloin varmistetaan, että vain kypsät mangot päätyvät käsiteltäväksi. Mangot pestään huolellisesti, minkä jälkeen ne kuivataan ja paloitellaan kuivausta varten. Alle 42°C asteessa tapahtuva kuivaus säilyttää mangojen ravintoaineet, herkullisen maun sekä pehmeän koostumuksen.