Ravinto ja terveys
Foodin | 40 g

Karkkipussi Mustikkasormi, luomu

Herkuttelua hyvinvoinnista tinkimättä!
1,95 €
48,75 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Mustikkasormi on luonnon oma karkkipussi, joka on tulvillaan aitoa makua, luonnollisia raaka-aineita sekä sateenkaaren värejä!
Tuotekuvaus
Ainesosat

Mustikkasormi on hedelmällinen luonnon oma karkkipussi

Mustikkasormi on luonnon oma karkkipussi, joka on tulvillaan aitoa makua, luonnollisia raaka-aineita sekä sateenkaaren värejä! Ihastu tähän hedelmäiseen kimaraan yhdessä pienen herkuttelijasi kanssa, tai nautiskele luonnon omista karkeista hyvän kirjan parissa tai metsälenkin hengähdystauolla.

Foodin haluaa tarjota parempia vaihtoehtoja herkutteluun koko perheelle, mausta tinkimättä, ja meille on tärkeää, että sekä aikuiset että lapset pääsevät herkuttelemaan ja nautiskelemaan ilman pelkoa synteettisistä ainesosista ja keinotekoisista makeuttajista. Näissä luonnon omissa karkeissa ei ole mitään ylimääräistä – ne eivät sisällä lainkaan valkoista sokeria, tiivisteitä eikä lisä- tai säilöntäaineita. Tämä luonnon oma karkkipussi sisältää raakasuklaarusinoita, mulpereita, makeaa omenaa sekä pakastekuivattuja mustikoita ja mangonpaloja.

Mustikkasormi-pussin herkut on suunniteltu erityisesti perheen pienimpiä ajatellen, ja namut ovat sopivan kokoisia ja pehmoisia pienille suille ja sormille. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö aikuset voisi nauttia Luonnon omasta karkkipussista – nämä herkut sopivat koko perheelle! Herkullinen karkkipussi matkaa helposti mukana eväsretkille, leikkipuistoon, elokuviin, kirjastoon ja palaverien täyttämään työpäivään.

”Halusimme kehitellä vastalauseen karkkipusseille, jotka tavallisesti koostuvat lähinnä valkoisesta sokerista, epäaidoista aromeista ja keinotekoisista väriaineista. Luonto on tulvillaan herkullisia makuja ja iloisia värejä, näitä ei saisi aliarvioida eikä unohtaa”, toteaa Foodinin omistaja Maria Jalkanen.

Ethän jätä koskaan pientä herkuttelijaa valvomatta.

EAN: 6430051825323

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita