Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Foodin Popcorn-maissinjyvät, luomu
Foodin Popcorn-maissinjyvät, luomu
Foodin Popcorn-maissinjyvät, luomu
Foodin|500 g

Foodin Popcorn-maissinjyvät, luomu

Luomupopcornit ilman huolta liiallisesta suolasta tai rasvasta.
Valmista vaivattomasti kattilassa.
Mausta halutessasi esimerkiksi juuston makuisella ravintohiivalla!
2.99 EUR
5.98 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa

Sinut on nyt rekisteröity.

Foodin Popcorn-maissinjyvistä valmistat helposti ja vaivattomasti koko perheelle maistuvia luomu-popcorneja. Täydellistä naposteltavaa leffahetkiin!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Luomupopcorn - oivallinen herkku koko perheelle

Foodinin Luomupopcorn parempiin herkutteluhetkiin! Valmista koko perheelle maistuvat luomupopcornit helposti ja vaivattomasti. Foodinin luomuista maissinjyvistä valmistat popcorneja juuri oman makusi mukaan, ilman huolta lisätystä liiallisesta suolasta tai rasvasta. Itse valmistettu popcorn maistuu vielä perinteistäkin paremmalta! 

Popcornin eli paukkumaissin juuret ulottuvat pitkälle historiaan. Jo asteekki-intiaanit paahtoivat paukkumaisseja kivien päällä avotulella. 

Valmista luomupopcornit lämmittämällä öljy tai rasva (neitsytkookosöljy, voi, ghee) juoksevaksi miedolla lämmöllä suuressa, noin 3 litran kattilassa. Lisää maissinjyvät, laita kansi kattilan päälle lisäten hieman hellan tehoa. Käytä öljyä ja maissinjyviä sen verran, että kattilan pohja peittyy tasaisesti. Ravistele kattilaa hellästi kun maissinjyvät eivät enää aktiivisesti poksahtele ja nosta pois kuumalta liedeltä. Mausta merisuolalla.

Vinkki! Vaikka luomupopcorn maistuu hyvältä sellaisenaan, voit halutessasi myös maustaa luomupopcornit lakritsijauheella tai juuston makuisilla ravintohiivahiutaleilla.

FI-EKO-201

EAN: 6430055219067

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...