Ravinto ja terveys
True Gum | 21 g

Ksylitolipurukumi Vadelma-Vanilja

Valmistettu luonnollisista ainesosista.
Muoviton ja biohajoava.
Vegaaninen.
2,60 €
123,81 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
True Gum Ksylitolipurukumi Vadelma-Vanilja on muoviton, biohajoava ja 100 % luonnollinen purukumi ilman hormonihäiritsijöitä. Ihanan vadelman maku!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

True Gum on muoviton, vegaaninen ja biohajoava ksylitolipurukumi

Ihana vadelman ja vaniljan makuinen purukumi on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista. Raikkaan vadelman ja pehmeän vaniljan maku sopii kaikenikäisille. Useimmat nykyiset purukumit ovat täynnä petrokemian ainesosia (muovia, suomeksi sanottuna), aspartaamia (keinotekoinen makeutusaine) ja hormonihäiritsijöitä (synteettiset antioksidantit BHA ja BHT, jotka merkitään koodeilla E320 ja E321).

Toisin kuin purukumit yleensä, True Gum on muoviton. True Gum käyttää vain laadukkaimpia luonnollisia raaka-aineita. True Gumissa käytetään tavallisen muovintäyttämän kumin sijaan chicle-kumia, jota tehdään sapotillapuun (Manilkara zapota) maitiaisnesteestä. Luonnollisen chiclekumin ansioista True Gum pysyy pehmeänä pidempään. Kosteutta lisää luomulaatuinen glyseriini, joka kaiken muun tavoin kasviperäistä eikä sisällä GMO-ainesosia. Chiclekumi myös maatuu 10 kertaa nopeammin kuin tavallinen luonnonkumi.

True Gum on makeutettu vähäkalorisilla luonnollisilla makeutusaineilla, kasvin lehdistä saatavalla stevialla ja koivuista peräisin olevalla ksylitolilla! Suositeltu päivittäinen ksylitoliannos on 5 grammaa. Sen saa pureskelemalla 2 palaa True Gum -purukumia jokaisen aterian jälkeen. True Gumin ksylitolipitoisuus on 22%. True Gum ei sisällä mitään keinotekoista, eikä maku tee poikkeusta. Vain aitoja makuja luonnollisista aromeista ja ainesosista.

EAN: 5700002082534

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita