Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Raakasuklaabanaani luomu
Raakasuklaabanaani luomu
Raakasuklaabanaani luomu
Foodin|70 g

Raakasuklaabanaani luomu

Valmistetaan suomalaisena käsityönä.
Klassinen makuyhdistelmä.
Ei lisä- tai säilöntäaineita.
2.9 EUR
41.43 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Raakasuklaabanaani on täyteläisen banaaninen ja pehmeän suklainen, klassinen makuyhdistelmä, johon ei helpolla kyllästy. 

Tuotekuvaus
Ainesosat
Tuotearvostelu

Raakasuklaabanaani on pehmoistakin pehmoisempi herkku

Raakasuklaabanaani on täyteläisen banaaninen ja pehmeän suklainen, klassinen makuyhdistelmä, johon ei helpolla kyllästy. Foodinin ainutlaatuiset raakasuklaabanaanit eivät ole kuivattuja lastuja, vaan pehmoistakin pehmoisempia herkkupaloja, jotka maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin. Ota herkulliset suklaabanaanit mukaan eväsretkelle, elokuviin tai vaikka välipalaksi siivittämään pitkää työpäivää.

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.

Foodinin kuorrutetut raakasuklaaherkut ovat kotimaista käsityötä

 

Foodinin raakasuklaabanaani valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo banaaniviipaleet pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.

Raakasuklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.

Foodinin kaikki raakasuklaatuotteet ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.

 

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

 

 

EAN: 6430055218367

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...