Ravinto ja terveys
Foodin | 40 g

Coffee-raakasuklaa 61 % luomu

Kahviraakasuklaa on elämys kahvin ja suklaan ystävälle.
Taltuttaa niin makeannälkää kuin kahvinhimoakin.
Luomua, käsintehtyä suklaata.
2,90 €
72,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodin Coffee-kahviraakasuklaa on täydellinen herkku kahvin ja suklaan ystäville. Taltuta samalla sekä kahvinhimo että makeannälkä! Valmistettu hellävaroen, kaakaon hyvät ominaisuudet säilyttäen.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Coffee-kahviraakasuklaa 61 % on aromikas luomulaatuinen herkku

Foodin Coffee-raakasuklaa tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen kahvin ja suklaan ystävälle: aromikkaan luomukahvin ja pehmeän mutta vahvan raakasuklaan maku vie mennessään!  Luomulaatuiset kahvipavut jauhetaan kivimyllyssä osaksi raakasuklaan samettista koostumusta, joka taltuttaa niin makeannälän kuin kahvinhimonkin. Tämä levy on täydellinen pari iltapäivien kahvihetkeen tai sunnuntaiaamiaisen jälkeiseen herkutteluun. 

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja ja makeutensa raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin Foodinin suklaatuotteisiin on lisätty myös Bacillus coagulans -probiootteja.

Foodinin raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella. Hellävarainen kivimyllykäsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.

Foodinin suklaat ovat vegaanisia eivätkä sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita. Jo ainesosalista sen kertoo: näissä rakkaudella valmistetuissa suklaissa ei ole mitään turhaa.

EAN: 6430055218343

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita