Ravinto ja terveys
Foodin | 40 g

Crunchy Hazelnut -raakasuklaa 56 % luomu

Ihana yhdistelmä rapeita hasselpähkinöitä ja raakasuklaata
Luomu suklaaherkku koko perheelle
Vegaaninen, ei lisä- tai säilöntäaineita
2,90 €
72,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodin Crunchy Hazelnut -raakasuklaa maistuu taatusti samettisen raakasuklaan ja rapeiden hasselpähkinöiden yhdistelmän ystävälle!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Crunchy Hazelnut -hasselpähkinäraakasuklaa 56 %

Foodin Crunchy Hazelnut -raakasuklaassa yhdistyvät kaksi koko perheen suosikkia: samettisen pehmeä raakasuklaa ja rapean rouskuva hasselpähkinä. Pähkinäsuklaaunelma, jota on vaikea vastustaa!

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa Foodinin raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin Foodinin suklaatuotteisiin on myös lisätty Bacillus coagulans -probiootteja!

Foodinin raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla ja valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että kaakaopavun ravintoaineet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.

Foodinin raakasuklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Vilkaisu ainesosalistaan sen jo kertoo: näissä rakkaudella valmistetuissa suklaissa ei ole mitään turhaa.

EAN: 6430055212570

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita