Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
20%
Orange-raakasuklaa 70 % luomu
Orange-raakasuklaa 70 % luomu
Orange-raakasuklaa 70 % luomu
säästät 0.58 EUR
Foodin|40 g

Orange-raakasuklaa 70 % luomu

Makuklassikko: raikas appelsiini ja tumma suklaa.
Herkuttele sellaisenaan tai kokeile leivontaan.
Vegaaninen, luomu. Ei lisä- tai säilöntäaineita!
2.32 EUR
2.90 EUR
58.00 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Foodin Orange on appelsiiniraakasuklaa, joka sopii niin herkutteluhetkiin kuin leivontaankin. Hienostunut suklaa, klassinen appelsiinin ja suklaan makuyhdistelmä!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Foodin Orange-appelsiiniraakasuklaa 70 % on hellävaraisesti valmistettu ylellinen suklaaherkku

Foodin Orange on ylellinen ja hienostunut suklaaherkku. Tumma raakasuklaa yhdistyy raikkaaseen appelsiiniin ja muodostaa klassisen makuparin, joka maistuu kaikissa tilanteissa. Kokeile suklaata myös leivontaan!

Suklaan valmistuksessa käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita viljellään Perun Amazonialla sademetsän sydämessä, luonnon monimuotoisuutta ja tasapainoa kunnioittaen. Makeutensa Foodinin raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi, ja on näin ollen valkoista sokeria parempi vaihtoehto. Kaikkiin Foodinin suklaatuotteisiin on lisätty myös Bacillus coagulans -probiootteja.

Orange-appelsiiniraakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Foodinin Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.

Foodinin raakasuklaat ovat vegaanisia eivätkä sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Maista ja ihastu!

EAN: 6430055212549

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...