Foodin Wild Blueberry -mustikkaraakasuklaa 54 %
Foodin Wild Blueberry yhdistää Suomen luonnossa villinä kasvaneen mustikan ja samettisen raakasuklaan. Nauti mustikoiden ja kaakaon ravinteista ja tee makumatka tutusta mustikkametsästä Amazonin runsaisiin sademetsiin!
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa Foodinin raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin Foodinin suklaatuotteisiin on myös lisätty Bacillus coagulans -probiootteja.
Foodinin raakasuklaat valmistetaan käsityönä Vaajakosken Foodinin tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.
Foodinin raakasuklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä rakkaudella tehdyissä suklaissa ei ole mitään turhaa.