Puhdistamon Kollageeni Beauty


Puhdistamon Kollageeni Beauty

14,95
1 kg = 99,67 €


1 kg = 99,67 €

Kollageeni Sport ja Beauty ovat saapuneet Puhdistamon valikoimaan. Molemmat on toteutettu erittäin harkituilla resepteillä saavuttaaksemme mahdollisimman kokonaisvaltaiset kollageenituotteet. Kollageeni Sport ja Beauty ovat erittäin korkealuokkaisia käyttövalmiita smoothiesekoituksia, joista saadaan kollageenin hyödyt helposti ja herkullisesti ilman makeutusaineita.


Kollageeni Beauty tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, kynsien ja hiuksien kuntoa. Herkullisen marjajauheen lisäksi sekoitus sisältää korkealuokkaisinta Verisol ®-kollageenipeptidiä, biotiinia, naudankollageenia, OptiMSM:ää ja C-vitamiinia sekä hellavaraista liukoista kuitua.


Sekä Kollageeni Sportissa että Beautyssa on käytetty hydrolysoitua kollageenipeptidiä, joka on markkinoiden korkealuokkaisinta ja tieteellisesti tutkituinta naudankollageenia.

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 150 g
Käyttö

Kollageenisekoitus on helppo sekoittaa sellaisenaan veteen tai blendata herkulliseksi smoothieksi lempihedelmien tai -marjojen kanssa. Annoksessa on peräti 7 grammaa kollageenia.

Huomautukset

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Puhdistamon Kollageeni Sport
14,95 (1 kg = 99,67 €)
MethodDraine Detox Skin Luomu + Konjac Sieni
24,90 (1 l = 311,25 €)
Life Ruusujuuri
14,90
Pycnogenol Strong
19,90
Life MultiSport
19,90 (1 kg = 248,75 €)
Iho Omega
Alk. 19,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kollageenivalmisteet, Iho, hiukset ja kynnet, Puhdistamo, C-vitamiinit