Puhdistamon Instant-Pakuri


Puhdistamon Instant-Pakuri

24,90
1 kg = 889,29 €


Mahdolliset toimitustavat: Kirje tai nouto Postin pakettiautomaatista, Kirje tai nouto Postin toimipisteestä
1 kg = 889,29 €

Instant-Pakuri on käyttövalmis, kuivattu kuumavesiuute suomalaisesta pakurikäävästä. Se sisältää pelkästään liukoisia ja 100% imeytyviä ainesosia. Pakurikäävän kuumavesiuute sisältää erityisesti pakurin beetaglukaaneja.

Instant-pakuri valmistuu helposti: laita n. puolikas teelusikallinen jauhetta kupin pohjalle ja kaada kuumaa vettä päälle. Sekoita hetki ja juoma on valmis! Näin tehty juoma vastaa vähintään 3 tuntia keitettyä pakuriteetä. Instant-pakurin maku on miellyttävän mieto, hieman koivuinen. Voit sekoittaa jauheen myös pirtelöihin, koska jauhe ei enää vaadi keittämistä toisin kuin raaka pakuri.

Purkki on pienestä painostaan huolimatta erittäin riittoisa - yhdestä purkista tekee 16 litraa (65 kupillista) valmista pakuriteetä.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 28 g
Käyttö

Laita noin puolikas teelusikallinen kupin pohjalle ja kaada kuumaa vettä päälle, sekoita ja nauti. Sopii käytettäväksi myös smoothieissa.

Käyttörajoitukset

Älä käytä pakuria yhtäaikaisesti antibioottien, penisilliinin tai suonensisäisen glukoosin kanssa, sillä ne toimivat pakurin vastavaikuttajina. Pakuri on sienirihmastoa, joten se ei sovellu sieniallergisille.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

CocoVin Vehnänorasjauhe
13,90 € (1 kg = 92,67 €)
Puhdas+ Caps Kollageeni & Biotiini
16,90 € (1 kg = 338,00 €)
Nordic Health Boost B12-vitamiinisuihke
27,90 € (1 l = 1 116,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Energisyys, Väsymykseen, Vastustuskyky, vilustuminen, Vastustuskyky, Puhdistamo