Iho Omega Perusvoide


Iho Omega Perusvoide

21,90
1 l = 109,50 €


Mahdollinen toimitustapa: Posti SmartShip
1 l = 109,50 €

Iho Omega hoitava perusvoide sisältää tutkittua puhdasta luomulaatuista mustaherukansiemenöljyä sekä runsaasti muita ihoa hoitavia ainesosia. Iho Omega voide sopii koko perheelle perusvoiteeksi, kuivalle ja herkälle iholle, atooppiselle ja ärtyneelle iholle sekä allergiselle Ikääntyvälle iholle.

Iho Omega perusvoide hoitaa ja kosteuttaa vartaloa ja kasvoja sekä pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana. Se ylläpitää ihon rasva- ja kosteustasapainoa, voimistaa ja korjaa ihon omaa suojakalvoa, jolloin ihon vastustuskyky ulkoisia tekijöitä kohtaan lisääntyy sekä lievittää ihon tulehdusta ja kutinaa.

Voit tehostaa Iho Omega perusvoiteen vaikutusta käyttämällä sisäisesti nautittavia Iho Omega kapseleita tai nestettä. Kosteuden ja kimmoisuuden palautuminen saa ihon näyttämään nuorekkaalta.

Iho Omega perusvoide sekä sisäisesti nautittavat Iho Omega -tuotteet ovat turvallisia vaihtoehtoja raskaana olevien ja imettävien äitien sekä pikkuvauvojen ihon hoitoon.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 200 ml
Käyttö

Voide sopii kaikille ihotyypeille sekä kasvojen että koko kehon ihonhoitoon. Levitä voidetta iholle tarpeen mukaan. Voidaan käyttää useita kertoja päivässä.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Iho Omega -neste
18,90 € (1 l = 126,00 €)
Iho Omega
Alk. 19,90 €
Puhdistamon Havupuu-uute
24,90 € (1 l = 498,00 €)
Foodin Chia-siemen, Luomu
Alk. 9,50 €
Auringonkukansiemen Aduki
3,00 € (1 kg = 6,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosmetiikka, Hoitovoiteet, Vartalovoiteet, Valioravinto